PR CUAET
-
В мене малесеньке кафе де з працівників тільки і я ще один хлопець, ну і боси Переживаю просто що вони стануть морочити собі голову з тим ЛМІА для мене, коли таких барист як я 1000 охочих🫠
-
У меня это в 2017 было, температура не сбивается, психические расстройства, падение тромбоцитов и кровотечения
-
Якщо в них попит на цю сферу Не повинні бути драконні умови
-
Багато з них мають LMIA вже давно
-
Ото менше читайте)
-
Фейсбук😂 Я прочитала, перестрашилась, і вирішила впевнитись що немає такої офіційної інформації
-
Хіба ресторани запроваджують ЛМІА? Не думаю, що це раціонально не для менеджменту
-
Тож поки чекаємо
-
Хто каже? Інфи немає) Почекайте два тижні)
-
Дякую за відповідь !
-
Кажуть ніби там треба буде ЛМІА, а я не впевнена на рахунок ЛМІА через свою роботу
-
Поки нема офіційної інформації, що професії, які не належать до hospitality сектору, будуть видалені з можливих для подачі на AOS. Є припущення лише, базуючись на тій офіційній інформації, яка опублікована. Але, можливо, ця програма (Hospitality) не матиме відношення до AOS
-
Да, очень сложно. Протекало у меня это раз в десять хуже чем при короне
-
Так, це саме денні комари (після сходу сонця й до заходу). Але ж реально важко вберегтися.
-
Возможно, выход один только бороться с комарами, причем ночные комары не опасны
-
Ні. Навпаки. Все тяжче. Імунітет тримається не більше двох років. На жаль, десь вже 5-6 моїх колег померло, коли захворіли вдруге. Лікарі наголошують, що вдруге завжди критично і небезпечнл
-
Начальник ебобо… не подписывал нужное
-
Проверил Чикаго, слоты висят, можно заварить чай и спокойно забрать :)
-
Жаль В Онтарио программа in demand по вам с этим ноком плачет
-
Ничего, как обычно)
12 Jan 2024, 17:45
70944/439033
2 minutes ago