PR CUAET
-
Россия наращивает вооружение, готовит военные аэропорты, договаривается с Китаем, Ираном и Северной Кореей. Как вы себе представляете остановить эту военную машину? Если НАТО потратила очень много денег на нас, то Россия поставила все на карту!
-
Worse case scenario: якщо за 7 відведених днів на підтвердження фізичної присутності в Канаді ти цього не зробив, бо знаходишся на Україні в цей час, що відбувається с твоєю справою: відмова і починай усе знову?
-
Мова про те, що програма прихисток на час війни. Якщо війна триває, то логічно подовжити термін. Тут багато жінок із дітьми, хто навчає дітей. Чоловіки в Україні. Як війна скінчиться, то вони самі поїдуть. А як ні? То повинні подовжити терміни. Що не так?
-
В саскатуне ,собаки без привязи убегают)))но там 6 месяцев и подаватса можно.уровень инглиша на 4.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи є сенс влаштуватися Home Childcare provider за пілотною програмою чи краще отримати сертифікат Early Childhood Education Assistant? Де більше шансів отримати PR?
-
Я не про природу,флору и тд.,я про получения пмж
-
6 місяців? Навіть не рік? Я де це написано, на сайті? Мб я пропустив
-
Всім привіт, підкажіть будь-ласка, хто дитині робив новий паспорт в Канаді, забирали старий закордонний? І як зробити так, аби не забрали, якщо там візи? Дякую!
-
А чем там лучше чем Саскачеван?
-
У кого були норм терміни - подались по аос А за цей місяць - багато не назбирається
-
Сорі, я ше не читала просто Там ресторани/кафе теж підходять?
-
Хоча наврядчи