PR CUAET
-
Не моє, за достовірність не відповідаю. Але хлопець детально показав подачу заявки на номінацію від Альберти, можливо комусь стане у нагоді.
-
Напевно вже весною чи влітку повернусь.
-
Дякую за відповідь)
-
Мали 473 Бали в ЕЕ. Отримали запрошення від Онтаріо через НСР стрім. Після отримання номінації стало 1073, потім чекали найближчу ЕЕ вибірку (бо НСР - це стрім привʼязаний до ЕЕ). Отримали запрошення в Oct. Сабмітнули документи 16 Nov. Тепер тиша. З моменту набору 473 балів до моменту запрошення від Онтаріо пройшов місяць-два.
-
На офіційному сайті немає
-
Дякую
-
Відписали, що можуть видати цю ж саму довідку повторно) Так що пробуйте писати їм
-
Я тоже пытаюсь дозвониться, если получится - дам знать.
-
а чому ні?
-
20.12 submitted application, але не отримала підтвердження. Дзвонила кілька разів до колцентру, але оператора так і не дісталась. Автовідпоаідачі самі. Буду ще цього тижня дзвонити
-
А коли ви подалися? Чи писали/дзвонили кудись? Чи отримали АОR?
-
Вітаю! 🙌 Маю таке питання - а чи можна податися на зняття обмежень з ВП, та паралельно податися на провінційний етап? 🧐☺️ Дякую 🤩
-
Привет 👋 Всех с Новым Годом! Есть вопрос, кто по гуманитарной программе занимался уже или получил pr, отпишите пожалуйста, есть пару простых вопросов)
-
Повинні були отримати одразу, воно генерується автоматично системою. Я додала скрін імейлу який повинен прийти одразу.
-
так ви в Канаді вже? Ну так авжеж - зробите зараз OHIP. Тим, у кого ворперміт CUAET - страховку роблять відразу, це одна з плюшек цієї програми. Ви потім через скільки місяців збираєтеся повертатися до Канади?
-
Ось такий email повинні отримати усі одразу після того як submitted application. Це не означає що вона в роботі, але означає що вона в системі вже.
-
Давіть на них У мене так лист пропав, ніде не було трекінг інфи, а потім він зненацька знайшовся, десь за днів 5
-
А через скільки прийшло підтвердження сабміту? Я подала 22.12 і ще не отримала. Но там і було багато свят..
-
В нас схожа ситуація. Тільки я свою довідку отримала через три тижні ( подавали два зворотні конверти), а чоловіка вже місяць як не надходить. Сьогодні написала імейл в Консульство Едмонтона. Сказали, що видали та відправили разом з моєю довідкою. Я написала, якщо на пошті загубили, то що тепер по новій треба подаватись? Поки що немає відповіді 🤔
-
Підкажіть можливо хтось отримував довідку про відсутність судимості з Ізраїлю?
12 Jan 2024, 17:45
7106/429963
4 minutes ago