PR CUAET
-
Виготовлений паспорт вам доставлять у відповідне консульство, і ви вже його тут отримаєте. Ось інформація з офіційного сайту. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Там написано «Видача паспорта передбачає звірку відбитків пальців, а це можна зробити тільки за місцем оформлення» Что не понятного? Я оформляю паспорт в Гамбурге и приезжаю сдавать отпечатки для получения паспорта в Гамбург. На порядочность цифр можно не обращать внимания. Очевидно, что ошибся человек.
-
Якщо у Вас дійсний паспорт і Ви оформлюєте другий, то ніхто не може у Вас забрати перший. Згідно законодавства України, громадянин України має право на два закопдоних паспорти. Ви спитали однетв пункті 2, Вам відписала інше
-
В мене знайомі подались 4 місяці тому, досі чекають
-
Як на мою думку, то відповідь консульства на Ваше питання 2 не відповідає на Ваше питання. Написали зовсім інше.
-
Відповідь 3 я навіть не читала. Вона обрізана. Думала, що вона неважлива.
-
Підходить. Людина питала про замовлення у Гамбурзі, щоб забрати в Канаді. Так дійсно не можна. А ось замовити в Україні, а потім забрати в країні проживання - можна. Лише якщо ви замовили паспорт в Україні
-
Чотири місяці вже чекаємо .
-
А якщо Ви робили в Гамбурзі, то маєте там забирати. Вони доставляють тільки в інше посольство/консульство, якщо Ви його робили в Україні. Гамбург - це не Україна.
-
Спасибо! Я думала, что это касается также оформления в Украине.
-
Ну там логичный ответ подходит к вопросу под номером 3🤦♀️🤦♀️
-
Все вірно - якщо ви оофрмлюєте паспорт у Гамбурзі, ви маєте його забрати виключно в Гамбурзі. Виключення діє лише для паспорта, оформленого в Україні
-
Також чекаю з жовтня 🥺
-
Цього я не знаю на що він Вам відповідав. Його відповідь 2 до вашого питання 2 якось не підходить.
-
Так
-
Чи у всі такі проблеми з сайтом?
-
Там лише можна отримати ПР, якщо у вас родичі - громадяни НЗ або мають ПР
-
По Skilled Worker i Atlantic Immigration Program на номінація той самий час чекати чи на одній програмі довше? Може хтось знає
-
Так, наскільки я зрозуміла, паспорти вже замовили, просто не встигли дочекатися виготовлення і поїхали з України. Якщо я правильно зрозуміла
-
А як же його можливо там замовити, якщо потрібне фото і все таке?)
12 Jan 2024, 17:45
71096/429791
about a minute ago