Шановні учасники чату! Я на правах модератора і людини, яка 5 років віддала підготовки до імміграції, переїхала в Канаду з 125-ї спроби:) і нарешті чекаю на свій ПР, хочу сказати наступне. По перше, не панікуйте, бо ми не знаємо що буде далі з програмами, можливо там буде щось краще! Інколи, нам здається що все, ж.., але потім виявляється, що не зовсім. На вашому шляху можуть зістрічатися 10ки проблем, але це не привід зупинятися! По друге, українська громада дуже велика і я дуже сподіваюсь достатньо організована, щоб зібратися і всім разом звернутися до своїх Member of parliaments та всіх інших дипутатів і задовбати всіх до кого зможе дотягнутися, з проханням пояснити ситуацію/посприяти появі нових програм і тд. Бо ситуація, яка наразі склалася, не дуже здорова і створює соціальне напруження в суспільстві. Тисячі людей сюди їхали не від "веселого життя", сподіваючись залишитися, бо багатьом просто нікуди повертатися. І люди розраховували на існуючі програми імміграції і просто кинути людей, закривши програми не можна. Я дуже сподіваюсь, що українці розуміють, що так з ними не можна і всіма легальними способами достукаються до влади, щоб пояснити їм свої сподівання і очікування. :)