Ну але ж знову, вони знали, але після того як українці почали масово подаватися вони зрозуміли, що не потягнуть і що квота яка давалася на всю провінцію швидко заповнюється професіями які не є пріоритетними в даний момент, тому як я підозрюю з цієї причини програму було призупинено, а як ви помітили інші програми працюють без обмежень. Тому у висновку, що я можу сказати на мою думку програму буде переформатовона на більш пріоритетні позиції.
Альберта просто недооцінила кількість бажаючих. Ви також не забувайте, що існують подібні програми в інших провінціях, але близько 40 тисяч українців обрали саме Альберту (інформація задається від тоді як в Канаду в загальному заїхало 150к українців) тому очевидно, побачивши, що по цій програмі подають навіть не найбільш пріоритетні професії в Альберті зрозуміли, що квоту в 10к місць на всю Альберту (можу помилятися) займуть кухарі, складські робітники і тому подібні люди, що автоматично зробить не можливим надати номінацію людям з пріоритетних професій на даний момент. Тому як я бачу вони зупинили на даний момент прийом по цій програмі, заповнять квоту максимально пріоритетними професіями і розглянуть також вже ті що подалися, і тільки тоді вже (підозрюю кінець літа) відновлять AOS, але вже відкореговану