PR CUAET
-
Там багато роботи без приватних даних! Ті ж відповіді на запити, надання інформації, надання телефонних та письмових консультацій і тд!
-
Я подал переводы из этого сертифицированного агенства. Пока жду.
-
Любое сертифицированное агентство переводов в Канаде
-
Мається на увазі ті хто заїхали по CUAET, але цифра була актуальною коли в Канаду в загальному заїхало 150к+ українців, в даний момент очевидно ця цифра більша
-
Її теж призупинили.
-
Може вони просто електронну чергу зараз розносять по слотам, бо черга велика та помітна) Треба просто всім почати записуватись і бажано разів по 10 на день.
-
Моя робота з teer 4 під інші програми не підходить. Думаю як і більшості людей...
-
А другим то чего не вьігодно) им нехолодно нежарко что программу приостановили. Всего заехало 200000 тис в Канаду, из них 20 процентов кто приехал за вьіплатами.
-
Я думаю намного больше 40 тысяч в Альберте. 400 тысяч это более реально
-
Супер! Дякую! Можна ще питання, можливо Ви знаєте, як отримати місцеву ліцензію?
-
Вопрос в том, что даже среди пользователей в чате разные мнения, также те кто уже получил номинацию им не выгодно, чтобы другие получили и это логично - закон волчьей стаи, так что маловероятно что все это увенчается успехом плюс сама Украина не заинтересована, чтобы многие остались вне. По сути, вот такие пироги
-
да, только вот " International immigration added a record 39,212 people to Alberta's population in the third quarter of 2023." лишь за 3 мес +40 тысяч всего в АБ, не только укр...и это только интернешенл (!!) +не забываем про внутренний мувинг из других провинций
-
Ага пишуть на хелс карту подались 43 710
-
Багатенько нас стало)
-
Без.
-
Без нотариального заверения, верно?
-
Вони ж тільки недавно казали що 40 тис, зараз знайду.
-
Закрыли и на паузу, разные вещи.
-
Очевидно в Альберті зараз набагато більше українців, а ніж 40к
-
Всього в Канаді.
12 Jan 2024, 17:45
71258/466032
less than a minute ago