PR CUAET
-
Бо ми спрошуємо у розмові на українців, хоча не усі люди з України українці, так само і для інших країн. Офіціно вони громадяни Індії, Калістану вони не створили ( я не памʼятаю як правильно) Не усі люди на фото у тюрбанах, тому хз яка саме національність в них, але вони з Індії. І я не збираюсь вибачатись за те що я когось назвала індусом. Вони з Індії, образити абсолютно не було ціли.
-
Люди з Індії (які сповідують сикхіхм, сикхи - більшість з яких носить тюрбани) масово тікали в Канаду в минулому столітті через геноцид інших людей з Індії (індусів, які сповідують індуїзм). І зараз представники обох релігій не знаходять до кінця спільну мову (сикхи та індуси) Зараз навіть у Канади політична криза з Індією на цьому підгрунті. То влітку індусами було вбито лідера індійського ком'юніті сикхів у Британській Колумбії А ви до чогось тут українців приплели. Чи то хто народився в Україні, чи ні 🤷🏼♀️
-
rcic-ua.ca/work-permit-extension-cuaet/?fbclid=IwAR04RtFJUAjW7LhF1V0ofRBuBLRnansCq0qquv6JDJG4LyUafdMlNy8igVg_aem_AZNtrSo2faIge4yHimlEVYwEPAX6-7TMCPKNY1UE-BVcl2B-xGB2ffSDS61ZXoJULZI
-
Добрый вечер. Возможно, складывается похожая ситуация и у меня. Есть ли какие-то сроки на этот процесс? Между увольнением с работы и началом новой проходит время в любом случае. Плюс нужно же получить контракт от работодателя. Как это регулируется? Может ли быть этот промежуток пару недель или месяц или два месяца? И нужно ли уведомлять об увольнении немедленно после этого?
-
не надо. надо чтобы нок был в их списке востребованых ну и работа в самом онтарио. переехать уже надо будет когда провинция реально предложит вам номинацию.
-
-
Добрый вечер. Как получить Справку о несудимости если украинского номера не осталось и доступа к банкам Украины нет
-
Спасибо. Где можно заказать?
-
Добрий вечір. Можливо хтось підкаже 🙏 У нас така ситуація що коли ми прилетіли то у дітей були продовжені паспорти на три роки і поки ми чекали візу дітям, то вже минув час і по прильоту діти отримали документи лише на 2,5 роки, а я з чоловіком на повні 3 роки. Якщо у батьків ще будуть ворк перміти то чи можливо буде дітям потім продовжити час перебування? Бо нажаль новий паспорт зробити наразі неможливо, і ці пів року для нас потім будуть дуже цінні .