PR CUAET
-
Не одне королівство вже давно.
-
Сьогодні Британія подовжила українцям ще на 18міс до 2027р, т.к. Британія і Канада одне королівство, логічно, що і Канада подовжить
-
Не обов'язково спонсора. Шотландія дає візи просто як країна, не потрібен спонсор
-
Так чекайте, усі хто зараз відкриває їм як раз дають до 2027 ворк перміт. 2024+ 3
-
Думаю і єс на днях подовжить
-
Але ж у Британії, треба спонсора? Це може бути про партнерів.
-
Ну тоді просто за прикладом партнерів, бо такі дії, політика по відношенню до українців координується і синхронізується членами G7
-
Думаю до 2 річниці війни буде рішення в ЄС, а потім і Канада подовжить. Ніхто під бомби людей назад не відпрравить
-
Аааа хто зна, а Польща що каже? Воно координується кожної країною або ЄС?
-
Мова про те, що у кого в ЄС тимчасовий прихисток закінчується в 2025(тобто 3 роки). То на днях ( думаю до 24 лютого) подовжать за прикладом Британії
-
Є відчуття що Канада подовжить на 18 міс wp у кого вони почнуть закінчуватися в 2025. ( за прикладом Британії)
-
Ну про це знає тільки Канадській уряд. Будемо дивитись, час покаже. І не дай Боже Канаді закони Британії по імміграції, там 9 кіл пекла треба пройти.
-
А багато жили
-
Ніхто не відправляє під бомби, багато людей хто приїхав в Канаду в Україні не жили.
-
Канадському чому?
-
Нууу, как сказать. Поехать можно, но должен быть доход отдельный, чтобы не надеяться на что-то внутри страны. А так, в Тайланде в Бангкоке работы много есть Патайя может быть, если для моречка тёплого. Пхукет нет, хоть и океан хороший. Вьетнам возможно тоже работу найти с проживанием, но то такэ собі, выживалочка.
-
Я загрузила student report (табель), який отримала в грудні. Без листа зі школи.
-
Освіті, предмету.
-
Дякую)🙏
-
Може можете підказати як я
12 Jan 2024, 17:45
71349/446204
2 minutes ago