PR CUAET
-
А заслужити,це як? Ну можна одразу список заслуг наперед,щоб не витрачати час? З 5-го дня в Канаді вийшла працювати,жодної допомоги,фудбанків і т.д не брала,працюю одна,податки всі плачу,овертайми беру. Є програма з чіткими критеріями-все! Значить одразу треба казати,що беремо інженерів і лікарів,інші не отримають нічого і поїдуть назад під обстріли чи скитатися по світу
-
Вітаю! А ви вже питали консультанта? Якщо так, можу попросити поділитися, що він відповів? Дякую
-
Більше того,я знаю лікарів,які приїхали і не змогли навіть почати перекваліфікацію,бо жити треба за щось.І тому такі люди поїхали з Канади
-
Вам буде нараховуватися щомісячна плата за користування рахунком (навіть якщо ви ним не користуєтеся) , зростатиме борг. Є вірогідність, що у подальшому, через несплату боргу, вам буде відмовлено у візі. А також Канада обмінюється інформацією з США, Великою Британією, Австралією та Новою Зеландією
-
Ще раз,я приїхала з України,одна з дитиною.Жити мені за що пропонують,щоб отримувати освіту? Я сотні тисяч не взяла з собою і квартиру продавати часу не було.А допомоги в Канаді немає.Тож я працюю,коли мені на навчання ходити на повний день?
-
@OstapBosak отримала відповідь від перекладацького агентства на запит сертифікованих перекладів : "Стандартно наши переводы заверены в соответствии с требованиями IRCC – афидевитом и подписью переводчика, контактными данными нашего агентства с канадской регистрацией и печатью агентства. Такого заверения будет достаточно для провинциальной программы. Но, если у вас запросят дополнительно заверить у нотариуса, без проблем" Підкажіть будь-ласка, враховуючи таку відповідь, варто скористатися послугами перекладу...? Саме таким і має бути результат, як вони і написали? Бо маю сумніви. Дякую.
-
Спасибо сочту это за знак от вселенной что скоро получится куда то попасть из этих мест ❤️🙏
-
А силою ніхто нікого нікуди не тягнув,і треба було кордони закрити для всіх,щоб трохи більше дітей і жінок помирало під завалами
-
Хто таки встиг податися до 15го лютого, в когось зараз відкривається aaip portal for status check
-
вы не улавливаете логики дискуссии. речь о том, что Запад хочет украинцев оставить, а Украина их вернуть. Вот запад и придумывает разные программы, чтобы отставить украинцев (типа как Канада "пр-родственники"). Но массово это сделать не могут, чтоб не ссориться с Украиной и условным Зеленским, который просит всех вернуть. Т.е немного оставляют, но не массово, не очень напоказ. Так, потихоньку. Т.е. просто дать всем гражданство, кто прилетел по куает не будут, т.к. это 1.3 млн. человек. Но "пр-родственники" на халяву без единых требований ввели. (из 1.3 млн куатовцев думаю таких по "пр-родственник" будет тысяч 150). Потом еще, уверена, что-то придумают новое небольшое на тысяч 100. То что Канада закрыла подачу на куает летом 2023 это нормально, кто хотел, за 1.5 года успел податься, там 10 минут заявку заполнить. так что не понятен ваш вопрос про "другой мир " и "халяву".