PR CUAET
-
А в Украине прекрасные условия для проживания в Запорожье,Херсоне,Харькове,Николаеве.За оккупацию вообще молчу.
-
Це називається бюрократія І це норма для медицини в більшості країн світу
-
О каких 100 тысячах вы говорите? В Канаду прилетело 200 000 украинцев. Закрыли одну программу с ежегодной квотой 5000 человек. И эта квота не только для украинцев. Она для всех. Я понимаю, что это большой стресс и неожиданность для каждой отдельно взятой семьи, но о 100 тысячах - это перебор конечно.
-
У меня фул тайм.Учится с фул тайм невозможно
-
🍁 Альберта приглашает специалистов в туристической сферы! 🏨✈️ С 1 марта стартует новый иммиграционный поток в Альберте для работников туризма и гостинично-ресторанного бизнеса. 🇨🇦 Сектор является одним из ключевых двигателей экономики в провинции, особенно в сельской местности вдали от крупных городских центров. 💼 С новым потоком Альберта надеется привлечь квалифицированные кадры. 📄Чтобы претендовать на ПМЖ, кандидаты должны иметь предложение о работе в провинции. Подробности еще уточняются, но возможно, что потребуется регистрация в Express Entry и предварительное трудоустройство. 🔍 Министр иммиграции и мультикультурализма Альберты, Мухаммад Ясин, подчеркивает, что процветание экономики связано с развитием туризма и гостеприимства, и новый поток– это реакция на острую нехватку рабочей силы.
-
Ну так пашу 50-60 часов в неделю, но говорят маловато,надо учится на врача в универе еще
-
Щоб мільйон прилетів у березні, просто літаків не вистачить 🤦🏻♀ Літають же не тільки українці. Та й, судячи з чатів, половина з тих, хто подався на CUAET, взагалі не читали умови програми, бо не знають англійську, і не вбачають різниці між візою та ВП; деякі взагалі собі уявляють, що їм дадут канадський паспорт в аеропорту 🤷🏻♀ Вони й не думають летіти у березні.
-
Проблема в тому що, я це описала просто тут в групі в описі кейсу, згадавши цей факт, і що він також вплинув на рішення емігрувати. І це є абсолютна правда. Як і на рішення інших моїх родичів виїхати з України. Ніхто кейс би на цьому не будував. Чи ще щось. Якщо адвокат би сказав, не треба - значить не треба. Все. Сказав би,можна навести, то навела б як ще одну причину для рішення. Все. Але люди з ініціативи пару жіночок вчепились до цього. І вже 3 дні про це щось пишуть. Хоча я особисто в цій групі не маю бажання нічого писати. І тим більше про мою сімʼю. Тут є інші люди і їхні історії. І будь ласка обговорюйте їх. А мені дайте спокій. У мене все. І я вважаю, що ця тема повинна була закрита ще 3 дні тому. Хай інші люди теж пишуть щось своє і хай це буде їм щось корисне. Це взагалі дико, що хтось вчепився до цього. Я думала тут можна розказати кейс, але бачу шо люди тут адвокати, і трошки порушують кордони інших. Абсолютно чужих їм людей. Тому я не маю бажання взагалі тут щось писати. Але вже 3 дні, знаходяться ті, хто вертається до цього факту, і дуже хоче ще своїх 5 копійок. В яких абсолютно нема потреби.