PR CUAET
-
Вы читали КУАЕТ описание? The Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET) is one of the many special measures the Government of Canada has introduced to support the people of Ukraine. It offers Ukrainians and their family members free, extended temporary status and allows them to work, study and stay in Canada until it is safe for them to return home И что вы предьявлять трюдо и ко будите?
-
Я цього не писала І, врешті, ми ж не дерева : не подобається ніхто не тримає вас тут кайданами
-
Это к тому моменту,что нам дали просто временное разрешение на работу, и половина приехала в 2022, другая в 2023. И в итоге надо будет уезжать
-
Людей стало більше,а квот ні-от і все!
-
Яскравий приклад позитивного мислення 🙃
-
Бо зараз всі ломануться в Манітобу і Саскачеван і через омріяні пів року роботи там,їх програми прикриють теж
-
Я бачу що багато хто не бачить проблеми поміняти провінцію чи програму .Я приїхала з Харкова з Північної Салтівки з дитиною 13 років.Дуже тяжко далось асимілюватись в школі саме дитині ,тільки почали зявлятись друзі і зараз знову міняти все .Я три дні не могла прийти в себе після новини про зупинку програми .Як бути дітям з ментальним здоровʼям і як пояснити що все ,забудь за друзів ,знову збираймось в дорогу .Просто сюр якийсь…..