PR CUAET
-
Ви думаєте Канала так до цього не робила? Постійно робила, з останнього було іноземні студенти якім заборонили привозити з опенворк пермітом чоловіків і жінок.
-
Аргумент 😆😆😆
-
Бо так треба
-
А чому уряд Альберти має робити запит на отримання більше квот через шалений наплив українців в Калгарі і Едмонтон? Чим ці міста або Альба або національність ліпше інших, в очах уряду Канади ?
-
Номінацію, пр
-
Що саме "отримали"?
-
Що пр не дали? А повинні були? Ви серьозно?
-
А ви вже отримали?
-
У нас така сама ситуація, але в Оттаві. У дитини є вокперміт, закінчує школу, вуз сказав, що дасть місцеві ціни, якщо покажемо стадіперміт. Якщо знайдете рішення, поділіться тут потім. Дякую
-
"Народу" ніхто не винен, що він умови перебування не читав, а їхав за мріями.
-
Канадці самі багато переїзжають на наступний рік 90 відсотків будуть інші, не почніть ще з приводу цього скандали, я вас прошу.
-
Де слоти? Вже 13-00 😭
-
Претензії,що програма не продумана з самого початку і тепер вилізли проблеми.
-
А де можна знайти той перелік льготників?
-
Але ж школа одна і діти в паралелі теж.
-
Вони тусують дітей і вчителів кожен рік, на наступний рік в дитини не буде той самий класс зовсім.
-
Ці книжечки є в бібліотеці. Можна взяти безкоштовно. Це офіційні підготовчі тести
-
Які претензії до Канади будете виставляти? Це було опубліковано 2 роки тому, і не просто так вони це писали. Загалом Британія усім продовжила перебування на 18 міс, мож і Канада щось придумає. І ось по Манітобі інформація.
-
Я здавала, але я не можу по титульному листу сказати, що то вони. Нічого не купляла, все брала безкоштовно з ютубу і Гуглу. Спікен топіки тричі зпівпали з тим, що вчила з Гуглу , їх там 100.
-
Саме тоді,коли сповістили,що хочуть пустити в країну 1.5 млн емігрантів 🤦🏻♀️Пускаємо,квоти не збільшуємо,і вони їдуть назад-БІНГО!
12 Jan 2024, 17:45
71564/433085
13 minutes ago