PR CUAET
-
Все эти иммигранты приедут уже в статусе пр. Они подаются на пр до приезда сюда 🤷♀️
-
Ну ось, отримали а інших гноїте за те що вони шукають як залишитися, дуже по українськи
-
Зеленський же казав поверніть наших людей назад. Совпадєніє?
-
В нас те саме. В мене жах навіть перед думкою про зміну району. Чи усім по 21 , нема дітей, шкіл, секцій і привʼязок? Чи дітям все ок, ну вчора під бомбами, сьогодні в Калгарі, завтра в манітобі. Страждайте! Як страждали ті, хто вчився тут і інші. Закрили програму, опа, зібралися і через два тижні вже в Ньюфаундленді, якщо там перебір- манітоба? В мене вже серце хватало від реакції доньки .
-
КУАЕТ не біженство, у уряду Канади інші думки були щодо програми і її місці в іміграціі в Канаду
-
Ну якщо ви за Канаду і її рішення не давати українцям дороги до того щоб тут залишитися що ви робите в цій групі?
-
Хто планував на AOS ті вже англійську здали-не переживайте
-
Не судіть всіх по собі
-
Якщо категорії можна і без кан освіти, і не дуже молодим Англ на дефолті Бо ви в Канаді а не в Україні 🤷♀️
-
Так до чого тоді CUAET для всіх? Зробіть умови для кращих з кращих і питання відпали б самі собою.Ніхто не поїхав би
-
саме так, я ще в Альберті. Планую переїзд після позитивного рішення по номінації
-
Люди виконували умови на AOS.
-
Так з прекрасною англійською, профессією, молодим, з канадською освітою, на ЕЕ може бути і 9 міс, але це кращи з кращих.
-
Чи впливає негативно при подачі на ПР за даною програмою, якщо людина переїхала з іншої провінції? І чи повинна нова робота бути точно за тим же NOC, як і досвід в іншій провінції (або країні), щоб податися на ПР?
-
Я не гною. Я не люблю тих, хто вважає, що їм усі винні. Не читали умов CUAET - не ображайте Канади, ображайтесь на себе.
-
Тут он пишуть що два роки і пр в кармані
-
Деякі сидять на закритих ворк пермітах по 10 років, поки не наберуть балів.
-
Ви колись цікавились взагалі строкам імміграції в Канаду? Як люди на візіторах сидять? І взагалі, чи ви думали що приїзжають і усім пр роздають?
-
Тобто українець це той в кого є родичі в Канаді, а в кого немає родичів Канадійців то не Українець, така в вас логіка?
-
Ви взагалі коли вдячні буваєте? Чи тільки дай дай?
12 Jan 2024, 17:45
Post 71607 of 386700
2 minutes ago