PR CUAET
-
Они не поймут никогда. И будут сравнивать с собой. Как им было тяжело. А теперь вы это "покушайте". Только они учили язык,продали дом, машину, холодильник, гвозди. И не приехали сюда в одних трусах. И пройти эту задницу под названием иммиграция это было их осознанное решение. Они не понимают, что такое ВОЕННАЯ иммиграция. Люди в одни трусах приехали. И сравнивают нас индусами, китайцами. Типа все в равных правах. Многие украинцы не собирались ни в Европу ни в Канаду. Сколько здесь женщин самих с детьми, мужиков не выпускают. Отношения там как к стаду. Если б я знала,что начнётся война. Я б за день до войны дом в Одессе бы не купила. Нет слов от этой "поддержки"
-
Давайте з усім цим у флуд. Там можна обговорювати будь-які теми
-
Те, що інші нації своїм помагають дуже, і тягнуть на різні роботи та у бізнесі - це я дуже багато бачу. Українцям є, чому повчитися!
-
А ви я бачу дуже людям допомогли *ну нащо тоді їхали якщо ви не впевнені були у своїй спроможності залишитися, ось я 10 років тому..* 10/10
-
Тому їх так і багато тут. Читав що індуси навіть тут відкривають свої стартапи щоб ще пять своїх затягти в Канаду
-
В Канаду з EU більшість людей їхала з сподіваннями отримати PR тому що в статусі Temporary Protection в EU немає ніяких шляхів до легалізації
-
Надіюсь до приходу Трампа вспіють)
-
Так вона дається на основі перміту
-
В США розглядається роздати грінки
-
Читала, що десь +-3%
-
Якщо в одного з дорослих є постійна робота, то чоловік/дружина може податиися на відкритий дозвіл на роботу, не залежно від CUAET
-
Пишуть Британія продовжує, США теж щось чухається.
-
Дякую!
-
Доброго дня, Підкажіть, будь ласка, яка +- Комісія за зняття коштів з української картки у канадських банкоматах? Зорієнтуйте також яка вартість обслуговування рахунків у канадських банках. Завчасно дякую!
-
Дуючий ВП нікуди не дівається, і продовжує діяти
-
Я навіть з ними працюю і знаю як кидають один одного на гроші, і як люди з Індії один одного ненавидять бо з різних каст і штатів.
-
Пусть ваша знакомая пробует по гуманитарной программе податься. У неё должно получиться. Только пусть хотя бы одну консультацию возьмёт
-
У многих так. Срок рассмотрения 4 месяца как заявлено на сайте
-
Знаєте, хто позорить українців? Такі «люди», як ви. Стільки бруду написати…Ви колись читали групи інших націй тут в Канаді? Так, зайдіть, не полінуйтеся. Ті ж індуси підтримують і «витягують» один одного, немає осуду, образ. І ці люди не від війни біжать і канадських імміграційних програм вони теж часто не в захваті. Тоді, як ви готові ««втопити» своїх же співвітчизників в ложці води»». За що?????
-
Весело тут у вас) Я та людина якій залишається 2 місяця відпрацювати до подачі на PR) Але я особисто тут на стороні Канади, у візі пише про прихисток для українців які тікають від війни. Канада дала прихисток? Впустила до себе? Допомогла на початку? На всі запитання відповідь так. Тому не бачу тут причин сильно «возмущаться». А ті хто пишуть, що мов « а що мені тепер їхати в Харків з дитиною під обстріли?» то ви самі чудо розумієте , що якщо війна не закінчиться до закінчення вашого WP вам просто його продовжать і ніхто вас виганяти під обстріли не буде. Канада нічого нікому не винна, вона дала можливість і прихисток, кого не влаштовують умови welcome to EU
12 Jan 2024, 17:45
71697/466296
5 minutes ago