PR CUAET
-
А ви я бачу дуже людям допомогли *ну нащо тоді їхали якщо ви не впевнені були у своїй спроможності залишитися, ось я 10 років тому..* 10/10
-
В Канаду з EU більшість людей їхала з сподіваннями отримати PR тому що в статусі Temporary Protection в EU немає ніяких шляхів до легалізації
-
В США розглядається роздати грінки
-
Дякую!
-
Доброго дня, Підкажіть, будь ласка, яка +- Комісія за зняття коштів з української картки у канадських банкоматах? Зорієнтуйте також яка вартість обслуговування рахунків у канадських банках. Завчасно дякую!
-
Знаєте, хто позорить українців? Такі «люди», як ви. Стільки бруду написати…Ви колись читали групи інших націй тут в Канаді? Так, зайдіть, не полінуйтеся. Ті ж індуси підтримують і «витягують» один одного, немає осуду, образ. І ці люди не від війни біжать і канадських імміграційних програм вони теж часто не в захваті. Тоді, як ви готові ««втопити» своїх же співвітчизників в ложці води»». За що?????
-
Весело тут у вас) Я та людина якій залишається 2 місяця відпрацювати до подачі на PR) Але я особисто тут на стороні Канади, у візі пише про прихисток для українців які тікають від війни. Канада дала прихисток? Впустила до себе? Допомогла на початку? На всі запитання відповідь так. Тому не бачу тут причин сильно «возмущаться». А ті хто пишуть, що мов « а що мені тепер їхати в Харків з дитиною під обстріли?» то ви самі чудо розумієте , що якщо війна не закінчиться до закінчення вашого WP вам просто його продовжать і ніхто вас виганяти під обстріли не буде. Канада нічого нікому не винна, вона дала можливість і прихисток, кого не влаштовують умови welcome to EU
-
Зрозумів, дякую