PR CUAET
-
Вона не винна геть так як і жодна країна в світі окрім США, Великої Британії та Рашки які забрали в нас ядерну зброю, а тепер морозяться з допомогою. Але на рахунок продовження, то там фактично зазначається, що вас не можуть відправити в місце де йдуть бойові дії. Тому так, просто продовжать. В США так дуже часто роблять і всіх країнах включно з Канадою теж, бо там буквально пише, що вас не можуть послати в місце де вам загрожує смертельна небезпека.
-
Я, думаю, скоро ми почуємо новини. Залишилось недовго почекати. Ще жодна країна, які прихистила українців від війни не сказала, що погонить їх додому або не продовжить статус. Ми чуємо зараз як раз інше.
-
Ірино, це за зняття коштів?
-
Чи правильно я розумію, що в момент отримання AOR фіксуються всі бали, місце роботи, експірейшени сертифікатів по англійській в т.д.?
-
Всем привет. Давайте по делу, предлагаю закидать AOS support письмами по поводу всей этой ситуации. Я уже это сделал. Выразил недовольство/разочарование и задал вопросы о возобновлении стрима. Я понимаю, что никто никому ничего не должен и не обещал. Но тем не менее, если будем молчать и спорить между собой в этом чате, дел точно не будет. А если они получат пару сотен писем, да звонков. Может есть какая-то вероятность, что учтут наши интересы. Письма писать сюда, extern.labour.alberta.ca/FeedbackForm/Immigration/Opportunity Звонить сюда - +17806447534. И давайте держать друг друга в курсе, если будут отвечать. Всем спасибо.
-
Я сподіваюсь ви змогли розслабитись і отримати моральне задоволення.
-
Тут може навіть не в цьому питання, як люди писали вище якщо є адекватне коммьюніті то можна знайти шляхи щоб наші люди залишилися, це питання до розсуду як саме, але Наші які вже є резидентами чи громадянами проти цього тому що 10 років тому їм було важко і зараз люди які тікають від війни на їх думку повинні зараз також страждати, просто тому що
-
Переклад сертифікованим Канадським перекладачем.
-
Я теж їхав з комфортної Швеції де заробляв не менше тільки заради документів, обрав Альберту виключно заради AOS, але тим не менше повністю розумію і розумів, що щось може піти не так, що в принципі і сталося. Тому не бачу тут нічого такого не звичайного. Я був готовий до Канади, що вона не так вже і крута, що в принципі і сталося і готовий до того, що все з отриманням документів піде по одному місцю, що теж дуже близько до цього. Ну але це ж real life, тут просто не буває нажаль і плани часто йдуть по одному місцю
-
Швидше навпаки. Якщо буде з 50 тис Українців, які не готові покидати Канаду, не отримали ПР, і яких не можна депортувати - то щось прикрутять точно, питання що і в якому форматі. Але якраз зараз вони цього робити не хорчуть, бо це політично неоппулярні і ризиковані рішення. Тому будуть тагнути до останнього, поки не "припре" щось вирішувати. Це все чисто "думки в слух" не більше того
-
Тому треба окреме комюніті напевно . Будемо чесні не всі тікали від війни, багато хто приїхав вже з Європи як я наприклад. Але я от більше чим впевнений програму відновлять, а ті українці в яких закінчується віза продовжать. Бо люди які інтегрувалися в багатьох провінціях типу Онтаріо , BC та інші, можуть створити досить не приємну ситуацію для тих же канадців де велика кількість українців працює і які одномоментно стануть безробітними. Я для себе вирішив, що до кінця літа взагалі не напрягаюся, вчу мову і так далі, якщо нічого не вирішується, тоді вже буду починати працювати над конкретними діями. А так ці всі дискусії не мають сенсу, програму призупинено, а не закрито