PR CUAET
-
Всім доброго дня! Як я обіцяла, ось приклад листа, з яким можна звертатися до вашого МР. Можливо, є якісь граматичні помилки, як що що виправляйте. Як на мене, треба пам'ятати декілька речей: нам ніхто нічого не винен, але ми нічого і не вимагаємо, ми просто просимо про допомогу в рамках діючого законодавства і законних механізмів; ми маємо свої права і маємо право їх захищати, нічого поганого в цьому немає, бо несемо відповідальність за свої родини; листи до МР(які мирні зібрання) - це нормальний механізм в демократичних суспільства, який забезпечує комунікацію влади і народу, тому на маніпуляції типу "хочете бути на них схожі" та "це вам нічого не нагадує?","ви тільки гірше собі робите, у них будуть ваші данні" просто не звертайте уваги на таке, як МР дізнається про існування проблеми, якщо йому про це не сказати?! повинен прочитати ваші думки? :) ; програма CUAET з'явилася саме тому, що давила також і українська діаспора- це називається громадянське суспільство, якщо що :) Anyway, ніхто нікого не примушує, це ваше право боротися або ні і чекати що хтось щось за вас зробить. Всім бажаю удачі, сподівають, ми всі зможемо достукатися до влади і нас почують. Щонайменше, можна спробувати :)
-
Мова йде про розширення списку професій. Але ж потрібно доколупатись до слів… І так до війни ми всі проживали своє щасливе життя в Україні і навіть думок не було нікуди їхати
-
Мені, взагалі дивно, що офіцер може говорити про політику з простими людьми в аеропорту і давати якісь прогнози. Тут не прийнято таке 🤷🏻♀️
-
-
Серед українців такої ситуації ще не чула, але українці мало і подають саме за цією програмою, вона забита індіанцями і китайцями саме переїхавших за піаром з Торонто. Мабуть, якщо б були перешкоди, не валили би до нас табунами. Тиир не повинен бути нижчий від попереднього. Обовʼязки повинні співпадати. В програмі там все гарно прописано. Перечитайте уважно всю програму. Але потрапити до цього роботодавця, який підтримує цю програму, вкрай складно.
-
Ну його не припинили, його зараз переформатують. Крім того додаткова програма по туризму. Я б хрест на Альберті не ставив, хоча такої халяви як раніше напевно не буде. Але ми з колегами працюємо над потенційним лобіюванням. Можливо нам вдасться вибити якісь послаблення
-
Тобто коли submitted?