PR CUAET
-
У Торонто - тут, ближче до кінця: toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan
-
продовжуйте собі працювати, і з першого дня як знову відкриється починайте подаватися.манітоба то як лотерея, одні за день вдало на джоб оффер попадають без толком резюме і англ, інші з продуманим cv і англійською по 7 місяців шукають фултайм
-
Це нормально. В мене останні AOR прийшов десь 2 тижні назад за заявку яку ще в кінці жовтня подавали
-
Як найшвидше. Взагалі ваш обовязок повідомити про зміну втрату роботи відразу
-
Серед українців такої ситуації ще не чула, але українці мало і подають саме за цією програмою, вона забита індіанцями і китайцями саме переїхавших за піаром з Торонто. Мабуть, якщо б були перешкоди, не валили би до нас табунами. Тиир не повинен бути нижчий від попереднього. Обовʼязки повинні співпадати. В програмі там все гарно прописано. Перечитайте уважно всю програму. Але потрапити до цього роботодавця, який підтримує цю програму, вкрай складно.
-
Ну його не припинили, його зараз переформатують. Крім того додаткова програма по туризму. Я б хрест на Альберті не ставив, хоча такої халяви як раніше напевно не буде. Але ми з колегами працюємо над потенційним лобіюванням. Можливо нам вдасться вибити якісь послаблення
-
О, то дуже добра новина. Тим паче, з припиненням AOS
-
Доброго дня! Чи можна зробити новий закордонний паспорт до 31 березня? Чи є якісь слоти у Оттаві, бо в Едмонтоні все забито, чи є якісь інші міста? Буду дуже вдячний за відповідь.
-
Це впринципі іде датою коли ви відправили
-
Так було раніше. В 2023му це поміняли, тепер всі TEER підходять
-
16-річна дитина подається на паспорт самостійно. Без неї ніхто з батьків не зможе оформити на неї паспорт
-
Ну і Канада також тимчасово не видворяє Уркїанців. Тобто навіть якщо ВП закінчився і ПР немає, то вигнати на разі не можна.
-
У нас залишився тато в Україні. А яким чином там можна зробити дитині паспорт? Правда, дитині недавно вже було 16…
-
Тобто коли submitted?
-
Тому зараз я б не рекомендував робити жодних змін
-
Ну турзим буде відомо за 11 днів, решта думаю за 1-2 місяці також
-
На самому запрошені на біометрію є аор
-
Дякуєм за Вашу роботу!
-
Дякую дуже за пояснення. Поки що лише думаємо, чи змінювати провінцію, чи ні 🤷🏼♀️
-
Доброго дня ! Скажіть , будь ласка , хто приїжджав по програмі Сuaet у візі пише visitor Дають WP в аеропорту? На пошту нічого не приходило ( бо дехто каже що має на пошту прийти лист , його роздруковуєш і показуєш офіцеру ) На перід дякую тим хто поділиться досвідом або ж інформацію 🙏🏼
12 Jan 2024, 17:45
71753/451404
5 minutes ago