PR CUAET
-
Тоді не мало б бути проблем. Ви мама і на це документи є. Також є документи що тато позбавлений батьківських прав? Якщо так то ці документи будуть замість дозволу на іміграцію
-
Не буде
-
Тим хто подав аплікацію після 1 жовтня 2023 мають зарахувати. Я подав в жовтні, зарахували 5 медікалів з 2022 р.
-
Якщо ЗП вища, не потрібно
-
Після того к подалися на ПР і отримали номер - можете
-
Скоріше за все повторити процедуру, після розслідування вони вам можуть виплатити якусь компенсацію і все, в мене так було коли посилку стирили
-
Вы забываете, что рабочих дней прошло гораздо меньше Буквально только сегодня люди вышли на работу после 24 декабря:)
-
Дякую
-
Можна вам в приватні оголошення написати ?
-
Не потрібно
-
Так😂, я не розумію як так сталось
-
Йому був потрібний медогляд. Медогляд треба всім не залежно від віку якщо терміни перебування в Канаді від 6ти місяців
-
Ні, не зобовʼязані
-
Все на сина.
-
Жах 😢
-
Дякую . Чи зобовʼязана я працювати в них після отримання PR ? Є якісь обмеження чи ліміти . Дякую
-
Якщо ви робили форму 5476 як представник то ок. Якщо не робили і ви легально опікун (наприклад мама) то вам форма не потрібна. Але запит тоді від імені дитини
-
Друзі! Підкажіть будь-ласка, чи потрібно дружині робити евалюацію диплому, якщо основним заявником буду я?
-
Спробувати можете. Але чи відмовлять, чи дадуть такий самий, чи на 3 роки - невідомо
-
Так, як представник дітей. Якщо це непреправилтно, як переробити? Бо термін вийшов 28 листопада
12 Jan 2024, 17:45
7176/449417
25 minutes ago