PR CUAET
-
Дякую
-
m.youtube.com/watch?v=VqMVsZCGdPY&fbclid=IwAR1QNGub1kLCGvcVbfqZx3mVa3IQnc0UMbfCoRYr1eY5JqW1qI6i8Gvo7SE_aem_th_AUXEa5fXt02d_Eft5YQON0gE_5VKdwhUXNH3fEtrZNMAtXt9-5AW0tfAyA-lsql2UYE&mibextid=Zxz2cZ
-
Отвечу еще раз для вас - где взять деньги на гуманитарную программу? Она бесплатная разве? или все-таки требует добрых десятков тысяч канадских долларов?
-
Я бачив що є програма для Гонконгців (китайців) на упрощене отримання PR по типу AOS і наскільки я розумію вона все ще діє
-
Так никто не требует ПР автоматом , только потому, что ты - украинец. Все, что хотят люди - прогнозируемость. Есть программа - пусть работает. Хотите закрыть - сообщите, что в 2025 году она закроется. И люди будут строить планы сообразно этому. А не заманить в Альберту легким пр и закрыть) Лично я за себя не переживаю - пр получу так или иначе, но спасибо за сострадание. Я переживаю за людей, которые приехали в Альберту, потратили полтора года на выполнение условий программы и остались у разбитого корыта и 1,5 года вп в лучшем случае.
-
Ну як варіант така жінка може вийти заміж за громадянина Канади і отримати пр через нього. Бажаючий да знайде вихід з ситуації
-
На жаль це не поодинока практика. Провінційні програми міняються відносно чатсо (кожні 1-3 роки є якісь зміни, іколи досить драматичні). Це частина нашої системи. Провінції мають обмежену квоту, і відповідно міняють свої критерії щоб це працювало їм на вигоду.
-
Потому что женщине некуда возвращаться и она хочет легализовать свой статус в стране нахождения. А конкретно Альберта предлагала отличные условия, поэтому человек и приехал сюда, чтоб пострадать год-два-три, но получить легальный статус и жить нормально.
-
WP закінчується у 2025 році (обмеження знімала). Подали на PR, чекаємо на AOR. Хочу про всяк випадок податись на новий WP (бо невідомо скільки часу затягнеться з PR). І тут є дуже цікаве запитання щодо мед.екзамену: Have you had a medical exam performed by an IRCC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months? Я його проходила одразу по приїзду в Канаду (так як вже знімала обмеження з першого WP виданого в аеропорту по прильоту) і вже пройшло більше ніж 12 місяців. Якщо я вкажу ні, але прикріплю підтвердження про його проходження, то чи не запросять знову проходити мед. екзамен?
-
Все, я понял, вы такая же, как и предыдущий собеседник. Отвечать на ваши глупости тоже не буду. Всего хорошего!
-
В мене питання до тої умовної жінки 55 років, а нащо їхати у Канаду - країну що є дуже дорогою і в якій немає ніякої гум допомоги якщо у Європі що на тисячі кілометрів ближче є країни які допомагають біженцям і з житлом і із щомісячними виплатами? Нащо ото самій собі рити фінансову яму