PR CUAET
-
Так, як представник дітей. Якщо це непреправилтно, як переробити? Бо термін вийшов 28 листопада
-
Чи є якісь роз'яснення щодо апостилю? Читаю сайт ніби Канада не буде вимагати апостиль документів з інших країн, але написано Canadian law does not require the authentication or legalization of foreign public documents before they can be used in Canada. This is not expected to change when the Apostille Convention comes into effect. However, some individuals or institutions in Canada may still choose to accept only foreign documents that have been authenticated or have an apostille. Чи буде IRCC тим самим institution, що буде вимагати апостиль?
-
Це ви пробуєте щось зробити від імені представника
-
Огромное спасибо!
-
Після отримання АОР по федеральному етапу. Якщо зовсім біда по строкам то я подаюся вже на етапі отриманої номінації, і обіцяюся все дослати поки йде процес.
-
Хіба писати їм емейл чи дзвонити
-
В свидетельстве о рождении написано мое имя,я- мама, но документальных связей с моим законным мужем у ребенка нет.
-
6 місяців (в середньому)
-
Якщо у вас немає документів про всиновлення, то як знати що це ваша дитина?
-
Ну зараз канікули були. Але десь так і виглядає що десь 30-40 днів починають приходити АОР
-
Дякую велике!
-
І не зрізайте кути. Всі 4 кути документу який фотографуєте має бути видно
-
Я подала 24 ноября и пока тишина. Надеюсь скоро придет AOR
-
Можна фотографувати. Але постарайтеся щоб освітлення було нормальне, без тіней по можливості, і щоб читабельно все було
-
Так, вписувати всіх незалежно від віку та громадянства. Просто якщо діти Канадці або їм немає 18ти, то окрему форму на них не потрібно. АЛе у вашій формі їх вказувати треба
-
Дякую велике! Ще питання, обов'язково сканувати фото та документи або можна зробити фото і потім в pdf формат перевести?
-
Всі доброго вечора, підкажіть будь ласка посилку з двома довідками про несудимість була втрачена канада пост, вони незнають де вона, почали якесь розслідування, чи можна запросити в посольства ще чи що в такому випадку робити, дякую)
-
Я на одну заявку отримав десь 2 тижні назад, яку подав десь 20-22 Листопада. Решта які подавав в грудні поки що без AOR
-
По цій програмі, можна робити все що завгодно. Головне бути в Канаді легально на момент подачі та отримання.
-
свідоцтва про народження мами і ваше. А також одруження мами та бабці, якщо прізвища інші ніж в свідоцтвах про народження
12 Jan 2024, 17:45
7195/430124
3 minutes ago