PR CUAET
-
Ну, строго говоря, никто не уточнял, для кого реклама рассчитана , поэтому иммигранты с других провинций, как минимум, могли бы принять это и на свой счет тоже )
-
Снимут. Такие условия у Манитобы.
-
Вам прислать баннеры и рекламу «Alberta is calling”?) Вы правда этого не видели ?) не верю)
-
Тут скоріше може питання до потенційної федеральної програми, як для Гонконгу. Альберта дійсно не може перевищити квоти, які знов таки їй встановили федерали
-
Я писала що хтось (ви) винен? Я писала що Канада вам ніц не винна. Умови були - умови виконали. ПР вам не обіцяли легкий вам не обіцяли Одні двері зачинені інші ні, вас ніхто назад не відправляє, ж інші варіанти. Просто витрачайте ваш дорогоцінний час на їх пошук а не на чвари в чаті тг каналів, і буде вам щастя.
-
Я не думаю що хтось каже що Українці в чомусь винні. Їхати в Альберту була цілком нормальна стратегія. Ті хто в Онтаріо приїхав в гіршій ситуації ще з першого дня. Програму зараз переформатують, і тоді треба буде дивитися чи можете ви попасти під нові умови. Якщо ні то або шукати ПР де інде, або гумантіарнта, або TRP, або залишатися без статусу, або виїзжати коли статус закінчиться.
-
Доброго дня,шановні. Підкажіть,хто знає. Встиг заповнити аплікацію і відправити до паузи. Питання - як перевірити стан аплікації? Бо у свій кабінет зайти не можу. Чи буде якийсь лист на електронну пошту? Дякую за відповідь
-
Видати громадянство звісно ж😁
-
Спасибо за статистику. Теперь это выглядит еще более грустно для большинства приехавших украинцев.
-
Ну я особисто би казав просто працювати, чекати березня, там може і розʼяснення буде. І відштовхуватись від цього)
-
Ну ось приїхали люди до Альберти тому що хотіли подаватися по AOS, AOS закрили а люди пропрацювали майже весь необхідний термін і вчили англійську мову, а ви такі - ну ви самі винуваті
-
Теперь понял. Спасибо , так и думал делать.