PR CUAET
-
Це ви пробуєте щось зробити від імені представника
-
Огромное спасибо!
-
Після отримання АОР по федеральному етапу. Якщо зовсім біда по строкам то я подаюся вже на етапі отриманої номінації, і обіцяюся все дослати поки йде процес.
-
Хіба писати їм емейл чи дзвонити
-
В свидетельстве о рождении написано мое имя,я- мама, но документальных связей с моим законным мужем у ребенка нет.
-
6 місяців (в середньому)
-
Якщо у вас немає документів про всиновлення, то як знати що це ваша дитина?
-
Ну зараз канікули були. Але десь так і виглядає що десь 30-40 днів починають приходити АОР
-
Дякую велике!
-
І не зрізайте кути. Всі 4 кути документу який фотографуєте має бути видно
-
Я подала 24 ноября и пока тишина. Надеюсь скоро придет AOR
-
Можна фотографувати. Але постарайтеся щоб освітлення було нормальне, без тіней по можливості, і щоб читабельно все було
-
Так, вписувати всіх незалежно від віку та громадянства. Просто якщо діти Канадці або їм немає 18ти, то окрему форму на них не потрібно. АЛе у вашій формі їх вказувати треба
-
Дякую велике! Ще питання, обов'язково сканувати фото та документи або можна зробити фото і потім в pdf формат перевести?
-
Всі доброго вечора, підкажіть будь ласка посилку з двома довідками про несудимість була втрачена канада пост, вони незнають де вона, почали якесь розслідування, чи можна запросити в посольства ще чи що в такому випадку робити, дякую)
-
Я на одну заявку отримав десь 2 тижні назад, яку подав десь 20-22 Листопада. Решта які подавав в грудні поки що без AOR
-
По цій програмі, можна робити все що завгодно. Головне бути в Канаді легально на момент подачі та отримання.
-
свідоцтва про народження мами і ваше. А також одруження мами та бабці, якщо прізвища інші ніж в свідоцтвах про народження
-
Для батьків є окремий вид візи - супер віза
-
Або звичайну туристичну, на короткий візит. Або супер візу для батьків. Тоді можна перебувати до 2 років за раз, але потрібно платити за платну страховку.
12 Jan 2024, 17:45
7197/448410
2 minutes ago