PR CUAET
-
Я писала що хтось (ви) винен? Я писала що Канада вам ніц не винна. Умови були - умови виконали. ПР вам не обіцяли легкий вам не обіцяли Одні двері зачинені інші ні, вас ніхто назад не відправляє, ж інші варіанти. Просто витрачайте ваш дорогоцінний час на їх пошук а не на чвари в чаті тг каналів, і буде вам щастя.
-
Я не думаю що хтось каже що Українці в чомусь винні. Їхати в Альберту була цілком нормальна стратегія. Ті хто в Онтаріо приїхав в гіршій ситуації ще з першого дня. Програму зараз переформатують, і тоді треба буде дивитися чи можете ви попасти під нові умови. Якщо ні то або шукати ПР де інде, або гумантіарнта, або TRP, або залишатися без статусу, або виїзжати коли статус закінчиться.
-
Доброго дня,шановні. Підкажіть,хто знає. Встиг заповнити аплікацію і відправити до паузи. Питання - як перевірити стан аплікації? Бо у свій кабінет зайти не можу. Чи буде якийсь лист на електронну пошту? Дякую за відповідь
-
Видати громадянство звісно ж😁
-
Спасибо за статистику. Теперь это выглядит еще более грустно для большинства приехавших украинцев.
-
Ну я особисто би казав просто працювати, чекати березня, там може і розʼяснення буде. І відштовхуватись від цього)
-
Ну ось приїхали люди до Альберти тому що хотіли подаватися по AOS, AOS закрили а люди пропрацювали майже весь необхідний термін і вчили англійську мову, а ви такі - ну ви самі винуваті
-
Теперь понял. Спасибо , так и думал делать.
-
ЕЕ це підіймає скор
-
Подскажите, все говорят про изучение английского. Если у меня 10 по селпипу, то чем это поможет? Лично я вижу единственный выход - учить нафиг ненужный для жизни в Альберте французский.
-
Та жіночка це я .Яка приїхала з Харкова де заробляла 2 тис дол і мені там жилось дуже непогано.З дитиною 13 років з прекрасною англійською мовою у дитини і зовсім без мови у мене. .Я впахувала на двох роботах і вчилась в Коламбія коледжі англійську бо була зовсім без неї.Зараз я працюю водієм автобуса (здала на 2SQ class driver license),відпрацювала на фул тайм вже пошти рік і так,мені в цьому році 50.А в Україні в мене дві вищі освіти з магістратурою.Але по EE я звичайно ж не пройду по віку.Приїхала буквально в одних трусах зараз не розраховую на когось ,але ж якби дали можливість легалізуватися,бо їхала сюди тільки заради майбутнього дитини..
-
Приїхати в Альберту і виконати умови був хороший план. Програма змінилася. В цьому хто винен? Імігранти? ні. Провінція, в якої квота закнічилася? ні Федерали в яких квоти на 5 років прописані? ні Винна війна в Укрїані, і відомо хто її почав. Тому краще ті зусилля покласти в донат на дрони, або вивчення англійської мови. Результат буде явно продуктивніший. Будуть нові умови програми - будемо думати. До цього всі ці розмови, це просто вправляння в правописі хіба.
-
Конкретно на сейчас: можно поехать в атлантическую провинцию и надеяться на невероятную удачу, найти там работу и пройти по местной программе. Предварительно испытав удачу, подавшись до 31 марта на попытку продлить ВП. Если вы - удачливый, то все получится. Если нет - не представляю , что вам делать.