PR CUAET
-
WP закінчується у 2025 році (обмеження знімала). Хочу про всяк випадок податись на новий WP. І тут є дуже цікаве запитання щодо мед.екзамену: Have you had a medical exam performed by an IRCC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months? Я його проходила одразу по приїзду в Канаду (так як вже знімала обмеження з першого WP виданого в аеропорту по прильоту) і вже пройшло більше ніж 12 місяців. Якщо я вкажу ні, але прикріплю підтвердження про його проходження, то чи не запросять знову проходити мед. екзамен?
-
Робіть новий study permit
-
Спасибо за поддержку! Надеюсь, все , кому нужен пиар- так или иначе смогут к нему прийти
-
Реально оновити новий , подаєте заявку онлайн .
-
Якщо англійська 9+, + франсе 7+ то це більше 200 бавлів тільки за мову. Плюс 110+ за вищу освіту І досить мати 1-3 роки хоть десь і вже можна набрати прохідний 380+ навіть якщо вік 45+ Крім того з франсе 7, можна новий перміт взагалі без проблем без LMIA А ще в половині провінцій є стріми під франсе А в Квебеку взагалі супер легко тоді стає
-
Так я с вами согласен. Проблема в том, что все деньги были потрачены на переезд в Альберту и новых денег нет. Знал бы, что программа закроется - поехал бы в Ньюфаундленд , но реалии жизни иные