PR CUAET
-
Дякую
-
Я вас прекрасно розумію. Я також приїхав в Канаду практично голий і босий. І я розумію що ситуація так собі. Але коли приходиться вибирати з всіг поганих варіантів, то мати хоч якісь варіанти вже не зле
-
Стоит создать профиль. Это бесплатно. Дальше будет видно, как лучше.
-
Підкажіть, вже годину ламаємо голову. Нічого не дає ввести.
-
Якщо англійська 9+, + франсе 7+ то це більше 200 бавлів тільки за мову. Плюс 110+ за вищу освіту І досить мати 1-3 роки хоть десь і вже можна набрати прохідний 380+ навіть якщо вік 45+ Крім того з франсе 7, можна новий перміт взагалі без проблем без LMIA А ще в половині провінцій є стріми під франсе А в Квебеку взагалі супер легко тоді стає
-
Так я с вами согласен. Проблема в том, что все деньги были потрачены на переезд в Альберту и новых денег нет. Знал бы, что программа закроется - поехал бы в Ньюфаундленд , но реалии жизни иные
-
Останее питання, це по цьому екзамену френч повинен бути 7 Niveaux de compétence linguistique canadiens?
-
спробуйте видалити рік і місяць
-
Так і 01 минулий місяць не дає ввести
-
Подорожі там будуть вказуватися окремо. Тут ідеться про іншу діяльність. Наприклад волонтерство, політична діяльність, тощо
-
Майбутні дати не підходять
-
Там інформація потрібна виключно історична
-
Вона ще вчиться
-
На жаль, навряд чи зараз щось можна з цим зробити.
-
так там до якого вчиться. Ми і 06 і 02 вказували
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка, в OINP HCP є поле «other activities except paid work and education”. Чи обовʼязково там вказувати всі подорожі за 10 років, чи тут мається на увазі якщо ця подорож була не під час роботи чи навчання, а замість?
-
Може ви мали на увазі 2022?
-
2024/08 ще не наступило, ви не могли вчитися до 2024/08
-
Порадьте, будь ласка, що можна зробити в подібній ситуації. Не реально отримати новий паспорт до 31.03, та й продовжити існуючий, бо старий діє до 15.09.2024.
-
Все як по інструкціях
12 Jan 2024, 17:45
72015/455798
less than a minute ago