PR CUAET
-
Там інформація потрібна виключно історична
-
Вона ще вчиться
-
На жаль, навряд чи зараз щось можна з цим зробити.
-
так там до якого вчиться. Ми і 06 і 02 вказували
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка, в OINP HCP є поле «other activities except paid work and education”. Чи обовʼязково там вказувати всі подорожі за 10 років, чи тут мається на увазі якщо ця подорож була не під час роботи чи навчання, а замість?
-
Може ви мали на увазі 2022?
-
2024/08 ще не наступило, ви не могли вчитися до 2024/08
-
Порадьте, будь ласка, що можна зробити в подібній ситуації. Не реально отримати новий паспорт до 31.03, та й продовжити існуючий, бо старий діє до 15.09.2024.
-
Все як по інструкціях
-
Це все одне другого не заперечує. Я не кажу що подаватися не можна, просто хто подається, хочу щоб ви розуміли що підстав на продовження немає. Що з цим робити справа особиста. Про документи ідеться про продовження коли є підстави, але проблема з паспортом, це трошки про іншу ситуацію. Якщо Автоматика каже що все ок, то дають новий перміт без офіцера. Якщо каже що щось не так (наприклад паспорт) то офіцер буде розглядати, і тоді є шанс що подивляться на пояснення.
-
Ви можете пошукати українські школи. Для початкових рівнів різниці особливої немає. Групи є, буде дешевше. Головне, щоб по часу зійшлися
-
Не дає
-
08 спробуйте
-
А что такое NF?
-
Теоретично так. Але якщо вирішите залишитися, то оскільки видворити з Канади вас тимчасово не можна, то появляються більш екзотичні варіанти залишитися, наприклад TRP
-
Добрый вечер. Был ответ Остапа что такое reason for decision? Вижу он заходил к нам, не могу найти.
-
Хмм, ви праві. Можна вказати тоді. Там просто додатково є секція про подорожі під час проживання в Онтаріо. Там завжди вкзаував, тут ні.
-
Дякую за відповідь! Виходить я можу працювати лише до закінчення ВП, і якщо я не отримую ПР до того часу, ймовірність чого знизилась з призупиненням AOS, на яку я розраховувала подаватись в травні, то я вимушена буду покинути Канаду?
-
www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
Залишає обведеним червоним. Ввели по новій і нічого
12 Jan 2024, 17:45
72026/454598
about a minute ago