PR CUAET
-
Доброго дня, хтось отримував довітку з Нідерландів? Як це можна зробити?
-
Гуманітарна - це програма отримання PR для тих, хто за якихось обставин (захворювання, кримінал) не проходить по економічним програмам.
-
Добрий день, поможіть будь ласка! Я не закінчила в коледжі, але в коледжі получила шкільну повну освіту. Я не розумію який мені ставити тип освіти, higher or secondary? Бо по факту, це не є вища освіта, це є шкільна отримана в коледжі, і в них немає такого вибору. Якщо поставити secondary, там дає вибрати лише школу, і ніяк не коледж. Або також потім можна обрати в списку дипломів, диплом від коледжу, але це шкільний диплом получений в коледжі, і я не розумію що обирати😩 Якщо я помилюсь з цим вибором, чи буде це сильною проблемою?
-
Куди мені подаватись якщо я приїхав в Альберту для цієї програми і тепер її закрили а на інші програми я не підходжу? Так є розумники які побачили число 120 програм і думають що це 120 варіантів. Так неначе ми всі тут з ноком 0 і англійською 9
-
Типу немає варіантів якщо
-
Я якраз чув про те що якщо в тебе немай можливості повернутись в Україну і Європу з якихось причин а також ти не можеш отримати ПР (томущо закрили програму і тепер не відповідаєш вимогам) то теж можна
-
High School або Secondary School (це те саме). Коледж (принаймні, в Україні) не є High Education, і може бути оцінений лише як High School
-
Бо Vocational це якраз освіта коледжу, але на жаль та як коледж не закінчений, у мене не диплом, а сертифікат про присвоєння кваліфікації, тобто як знаю це не підходить,виходить подаю шкільну освіту
-
Гаразд,дякую І там де диплом, у мене є два вибори: High School Diploma or Diploma of Vocational Secondary Education . Та як освіта шкільна( закінчена в коледжі ) я все одно обираю High School Diploma?
-
Під які з "інших" причи не підпадає середньостатистичний українець? Я тільки почав вчити інфу про гуманітарку не знаю зараз багато
-
Невідповідність вимогам інших програм - це не єдина вимога для гуманітарної програми. Тобто, одного цього недостатньо. Мають бути інші причини в тому числі.
-
Тому і гуманітарка може вихід.ю..
-
Є варіант їхати в манітобу або в атлантичні провінції, але який сенс якщо вони завтра закриють свої програми і знову залишимося з нічим ?
-
І тому ви не можете переїхати, скажімо, у Нью-Брансвік, попрацювати там і податися за Атлантичною програмою?
-
Вже зовсім заплутались😭. Подача на стадіперміт зсередини Канади. Чи у всіх таке видавало? Просто проігнорувати?
-
Як мінімум томущо в Україні тебе знімуть з автобуса і повезуть у воєнкомат, у Європі 2 раз ТЗ не дають, а в іншій провінції за короткий час майже не можливо отримати ПР чи продовжити статус томущо були втрачені час та кошти тут
-
Дуже вам дякую за вашу увагу та допомогу!
-
Так, хай скул диплом
-
Треба навести докази, чого саме ви не можете покинути провінцію і Канаду. Якщо у вас є вагомі причини - то звісно, шанси є. Зараз у багатьох в Альберті ситуація, що ми не підпадаємо під діючі програми. Але теоретично - чому ми маємо залишитися в Канаді і не можемо поїхати в іншу провінцію, Україну або будь-яку іншу країну? Чому критично важливо залишитися саме в Альберті? Адже є інші програми в інших провінціях. Оце все буде дуже хвилювати офіцера.
-
Він подає багато українців зараз, запис на 2 міс вперед
12 Jan 2024, 17:45
72070/456733
3 minutes ago