PR CUAET
-
Під які з "інших" причи не підпадає середньостатистичний українець? Я тільки почав вчити інфу про гуманітарку не знаю зараз багато
-
Невідповідність вимогам інших програм - це не єдина вимога для гуманітарної програми. Тобто, одного цього недостатньо. Мають бути інші причини в тому числі.
-
Тому і гуманітарка може вихід.ю..
-
Є варіант їхати в манітобу або в атлантичні провінції, але який сенс якщо вони завтра закриють свої програми і знову залишимося з нічим ?
-
І тому ви не можете переїхати, скажімо, у Нью-Брансвік, попрацювати там і податися за Атлантичною програмою?
-
Вже зовсім заплутались😭. Подача на стадіперміт зсередини Канади. Чи у всіх таке видавало? Просто проігнорувати?
-
Як мінімум томущо в Україні тебе знімуть з автобуса і повезуть у воєнкомат, у Європі 2 раз ТЗ не дають, а в іншій провінції за короткий час майже не можливо отримати ПР чи продовжити статус томущо були втрачені час та кошти тут
-
Дуже вам дякую за вашу увагу та допомогу!
-
Так, хай скул диплом
-
Треба навести докази, чого саме ви не можете покинути провінцію і Канаду. Якщо у вас є вагомі причини - то звісно, шанси є. Зараз у багатьох в Альберті ситуація, що ми не підпадаємо під діючі програми. Але теоретично - чому ми маємо залишитися в Канаді і не можемо поїхати в іншу провінцію, Україну або будь-яку іншу країну? Чому критично важливо залишитися саме в Альберті? Адже є інші програми в інших провінціях. Оце все буде дуже хвилювати офіцера.
-
Він подає багато українців зараз, запис на 2 міс вперед
-
Я говорив з консультантом він розказував про багато успішних кейсів
-
Так не дадуть. Нажаль. Це все одно що сидіти і чекати що продовжать АОС чи ВП
-
Так і живемо що я поки найбільше сенса бачу в гуманітарній
-
Доречі недавно закрилась ще одна програма в Альберті
-
А ви знали що закриють АОС? Я ні. К чи знаєте ви що вони не закриються? Я ні. Який сенс наступати на ті ж граблі ?
-
Дякую за відповідь. Виглядає добре. Це ви фізично відвідували їхній офіс і заплатили $14.95+hst? Виглядає, що за електронну сертифікацію ще + $7.
-
Чому ви вирішили,що вони закриються ?)
-
Наприклад томущо ВП не ризиновий, для цього потрібно купа грошей, і знайти роботу там дуже важко (багато інфи де українці просто не можуть там знайти роботу)
-
А хтось приїхав до Канади з 0 французькою чи А1 та вивчив її тут до рівня, щоб здати іспит на рівень 7?
12 Jan 2024, 17:45
72079/456434
less than a minute ago