PR CUAET
-
Доречі недавно закрилась ще одна програма в Альберті
-
А ви знали що закриють АОС? Я ні. К чи знаєте ви що вони не закриються? Я ні. Який сенс наступати на ті ж граблі ?
-
Дякую за відповідь. Виглядає добре. Це ви фізично відвідували їхній офіс і заплатили $14.95+hst? Виглядає, що за електронну сертифікацію ще + $7.
-
Чому ви вирішили,що вони закриються ?)
-
Наприклад томущо ВП не ризиновий, для цього потрібно купа грошей, і знайти роботу там дуже важко (багато інфи де українці просто не можуть там знайти роботу)
-
А хтось приїхав до Канади з 0 французькою чи А1 та вивчив її тут до рівня, щоб здати іспит на рівень 7?
-
Так, я фізично приходила, вийшло $16.90
-
Я особисто не сподіваюся, що українцям полегшать отримання ПР. Але хочеться вірити, що дадуть можливість подовжити OWP після 31 березня, бо LMIA вже дуже обмежує кількість доступних робіт
-
Воно в теорії все класно, а коли доходить до діла не існує ніяких 120 програм, є 1 підходяща саме вам і 2-3 з низькими шансами якщо повністю змінювати життя для подачі на ту програму
-
Нажимаете на имя, открывается профиль. Три точки сверху нажмите и в меню выберите "bloc user". А глупости - это когда Вам бесплатную учёбу предлагают?
-
Я думаю так само али чи потрібні Альберті ще декілька тисяч а то й десятків тисяч нелегалів? Я сподіваюсь ні. Хто реально звідси поїде? Мало хто, перспектив зовні Канади реально мало, особливо легальних тому так 🤷 LMIA я теж розглядаю але ж знову таки роботодавці не зацікавлені вони не хочуть морочитись з цим
-
Ну так є можливість знайти роботу з LMIA навіть в Альберті. Ви не думайте, що я в захваті від ситуації. Я також сподівалася на AOS і зараз в прольоті. За іншими програмами теж не проходжу. Але ж теж є вихід. Якщо нічого не зміниться, і не додадуть квот, буду шукати щось із LMIA чи тут, чи в іншій провінції, буду шукати якийсь вихід 🤷🏼♀️ Але наше небажання/відсутність грошей їхати в інші провінції - це вже наша особиста справа і ми не маємо права вимагати особливих умов через це
-
Запомните Украинцы сожрут себя сами) Такой уж мы народ)
-
Навіть якщо ви жінка чи чоловік не підлягаючий мобілізації які у вас перспективи в Україні? Яке майбутнє?
-
Так а шо робити? Їхати в Україну помирати чи наприклад так само нелегально в Європу? Де перспективи кращі?
-
Підкажіть по Accelerated Tech Pathway потрібен будь-який офер від альбертівського работодавця чи з LMIA?
-
Так ні, мені всеодно просто сумно що от така вона наша сутність
-
Какие нелегалы, о чем вы? Вместе с пермитом закончится мед страховка и школа у детей. Ок, дети не у всех есть, но без медицинской помощи здесь 100% делать нечего.
-
Не звертайте на них уваги.
-
Мені ще подобається що всі хто вже подався сміються з тих хто не встиг У -Українці
12 Jan 2024, 17:45
72093/456736
2 minutes ago