PR CUAET
-
Нащо такі крайнощі? Чи не легше знайти роботу з LMIA? Чи переконати роботодавця зробити це для вас, якщо він згоден.
-
Ну зараз ще є країни які для українців дають спеціальні програми
-
Куди можна ще поїхати і де можна отримати легальний статус?
-
Я певен що більшість буде ховатись залишатись або піде в америку пішки від безвиході
-
По моєму ви сильно драматизуєте. Не Канадою єдиною. І на Канаді світ не закінчується
-
І я ж за те(
-
Робота з LMIA допоможе вам залишатися в Канаді. А там вже одночасно шукати інші програми для імміграції
-
ще можна робити там воркперміт - 700$ на рік. але треба гуглити
-
Та там ще дешевше ніж в Канаді. За ту ціну що ви тут бейсмент знімаєте там можна ціле бунгало зняти
-
Та і філіппінців тут не меньше ніж українців не від хорошого життя вони тут
-
Ви поховали повідомлення пана Остапа по факту, він сказав франкофонам дають зелене світло! Та Атлантика. Чому ви одразу про нелегальство думаєте? США в тюрьму може посадити, вони набагато більше жорстокіше ставляться до перебігаючих кордони.
-
Ну а що робити? Я хочу тут залишитися. То буду й так робити, якщо іншого виходу не буде
-
нажаль я залишив принтер для грошей удома тому мені не підходить
-
Другая работа даже с LMIA не поможет если она не из приоретной и ниже чем teer3
-
В тому і проблема що будемО шукати, всі декілька тисяч в один момент... Роботи з LMIA
-
Є ще екзотичний варіант. Філіппіни, там можна отримати статус біженця, він правда нічого не дає але там можна жити поки в тебе є цей статус
-
Філіппіни самі вже всі в Канаді
-
Звісно, я тут рік вже відробила, зараз все спочатку 😅
-
Парагвай, Філіпіни на крайній випадок
-
Будемо шукати іншу роботу тоді, якщо не дадуть.
12 Jan 2024, 17:45
72126/456065
2 minutes ago