PR CUAET
-
Я не езнаю як зараз на момент мого від'їзду такі правила точно були в Чехії Польщі та Німеччині, але мабуть це по всій Європі так тепер
-
Тоді це подвійний облом
-
А, поняв
-
Я не знаю мабуть так
-
Його дають в будь якій країні, але якщо ви мали в Польщі Чехія чи Німеччина вам інший не дасть
-
Якщо їхати в Європу вперше (після початку війни), але з Канади, а не з України, його дають?
-
Підскажіть будь ласка, як ви обгрунтували неможливість отримання ПР по економічних програмах?
-
Вообще верно было бы, чтобы женщины вернулись в Украину так как для них там безопасно, тогда квоты в 5000 хватило бы для мужчин🤣🤣🤣
-
З якоï ви провінції? Дуже все швидко у вас , будьласка дайте знати як далі просувається ваша справа
-
Це все не аргументи.
-
Вариант так себе, учитывая что дальше будут ещё жёстче требования для получения ПР
-
А якщо взяти біженство то нічого не платиш
-
так, щось таке
-
Перший рік $700 потім по $300
-
Я ще англійську тільки вчу, які франкофони як рік назад приїхав із Hello та Yes. нажаль я не в тій ситуації щоб вчити французьку і не забуваємо що більшість українців тут на тяжких роботах махають по 10-12 а потім годину додому на автобусі
-
И это кстати, самый лучший вариант и предложение на данный момент
-
Вполне возможно, что они в такой способ, просто хотят выдавить часть украинцев в менее популярные провинции. В Калгари, за последние пол года, наших уже очень много, они буквально везде.)))
-
Взагалі ми неправильно рахуємо 5000 тис це сімей, а не людей. Правильно ж бо один заявник і там ще домашні всі..
-
Лол, добре)
-
Якщо чоловік може оформити собі LMIA, що з родиною? Чи діти зможуть отримати дозвіл на навчання? А жінці що робить?
12 Jan 2024, 17:45
72147/456736
5 minutes ago