PR CUAET
-
Таке враження що цю програму використовують тільки українці. Працюю в коледжі, це одна з найпопулярніших програм серед випускників з pgwp. Розмовляла з нашими міграційними консультантами котрі вже мали міт-апи з IRCC. А) такі призупинення в кінці чи на початку року норма, у нас поки ніхто не панікує і продовжує консультувати випускників під AOS. Б) з колокольні наших консультантів програму призупинили через кризу зі study permit та зміною умов Pgwp з 1 вересня 2024. Але з колокольні українців то все через них😅а шо там насправді ніхто не знає. З оф. Сайту видно що був ліміт 4700 а подали 5000+ заявок. Як
-
Питання: в мене немає ніякої освіти окрім школи.В Калгарі працюю по формі Т4 повна зайнятість вже відпрацював рік.Літом планую здати тест CELPIP .Але тепер не розумію куди податися бо вчора глянув зараз які є програми іміграції в Альберті я туди не проходю.Бачу тільки один шлях це їхати в село де можна отримати PR.Ч є ще якісь альтернативи для простих працівників?
-
Не дуже зрозуміла Ваше питання. Якщо у Вас є обставини за яких Ви не можете отримати PR за звичайними програмами, то куди вони зникнуть за 3 додаткові роки?
-
Це особиста інформація.
-
Підкажіть, будь ласка. У дитини вже є новий паспорт. Але віза, WP, SP до кінця дії старого паспорту(грудень 2024) Я ще теж не продовжувала / не знімала обмеження зі старого wp. З чого починати? Якщо з wp, sp, то як тоді виїхати і заїхати до Канади після грудня 2024 без діячоі візи? Бо wp , sp - це легальне перебування в Канаді, а віза- право на вʼїзд. Може хтось з таким стикався? З чого починали?
-
Цікаво, якщо податися на гуманітарну і податися на зняття обмеження wp і отримати його на 3 роки. Не буде це мінусом для самої програми? Офіцер може сказати що ви ж маєте додаткові 3 роки ..
-
У мене не медичні причини, всі фактори поки дають можливість податися тільки на гуманітарну, але за 3 роки можна багато що підтягнути.. я маю на увазі і роботу і рівень англійської
-
@OstapBosak Чи знаєте ви хоч шось про тих, хто встиг податись до 15? Плюс як я розумію, можна подаватись лише на 1 програму? Тому якщо подаватись на іншу, то цю заявку треба якось відкликати? Але портал навіть не працює 😑
-
Їй дали номінацію після 15 числа? Я питаю саме за це
-
Запросто можуть зникнути Може відкритися якийсь новий стрім. Людина може отримати додатковий досвід і підтягнути мову, що додасть балів (якщо трохи не вистачало на ЕЕ). Можна за цей час вийти заміж/одружитися з громадянином Канади (що відкриває можливість отримання ПР через спонсорство) і тд