PR CUAET
-
привіт 👋 моя компанія фактично наймає нових співробітників для роботи вдома у зручний для вас час від 4 до 6 годин на день і одержує 300 доларів США за кожні 3 дні роботи. Надішліть мені швидку відповідь, якщо вам цікаво дізнатися більше.
-
привіт 👋 моя компанія фактично наймає нових співробітників для роботи вдома у зручний для вас час від 4 до 6 годин на день і одержує 300 доларів США за кожні 3 дні роботи. Надішліть мені швидку відповідь, якщо вам цікаво дізнатися більше.
-
Та ні, раніше скидували сюди
-
Підстави для Гуманітарки це не легальне знаходження у Канаді, найкращі інтереси дітей, медичні фактори... Знаю що багато затверджують заявки Українцям яким за 40, бо вік це фактор який з часом не покращити. Слабка мова та часткова зайнятість це не підстави для Гуманітарки, а навпаки підстава для відмови бо дають сумніви щодо Вашої спроможності самостійно себе забеспечити. Є провінційні програми по яких достатньо рівень мови 4. Знайти роботу на фул-тайм то взагалі не важко (готелі, магазини...) Ви ж коли їхали, то 100% обирали провінцію де Ви зможете отримати PR.
-
Коли розгребуть всі ті старі заявки, то продовжать приймати нові
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, зробити SIN можна тільки онлайн?
-
Напишіть в лс я підкажу як зловити слот )
-
Так, нічого не працює Навіть свою заявку перевірити неможливо