PR CUAET
-
Хоча, якщо напишете ні, все одно потрібно відправити підтвердження. Вийде те саме.
-
Ще ні, бо екзамен дійсний 2 роки, а мені ще потрібно стаж напрацювати, щоб подаватися на ПР. Насправді найкраще, то мотивація, бо я дуже хотіла знайти кваліфіковану роботу, а для неї потрібно було пройти співбесіду французької, ну і ще я дуже хочу залишитися у Квебеку. Тому без французької нікуди. Щодня слухаю підкасти французькою, а ще знайшла непогані канали для самостійної підготовки до TCF.
-
наличие свидетельства о браке не освобождает от факта доказать, что брак не ради пр. при этом в отличие от common law нет требования какое то время жить вместе. если брак свежий, а тем более после обьявления программы для украинцев, то вашей чистой любви не поверят даже со св о браке, и доказывать честность намерений вам придется.
-
Вам вже писали вище про строки.
-
розповідайте, будь-ласка, о котрій годині і в який день піймали той слищбкий слот?)))
-
Якщо не офіційний брак, то на сайті IRCC написано що не меньше 12 місяців. І на заявнику лежить відповідальність доказати це.
-
До 31 жовтня вроде как