PR CUAET
-
Якщо на загал то ЕЕ - 6 місяців, а ПНП 15 місяців. Але оскільки Українців активно пришвидшують, то реальна різниця думаю десь біля 4-6 місяців, не більше
-
В Торонто відповіли? Вау! За яким номером ви телефонували??
-
Ну, так. Краще орієнтуватись на рік мінімум і не очікувати швидких результатів. Я ще не подалась, але не розраховую отримати картки в 2024, мрію про це, але не розумію, що може бути більше року і потрібно бути до цього готовим.
-
Дуже прикро. Ми теж їм телефонували, коли збирались до них неділю назад. Зразу відповіли.
-
2 місяця , без витягу з дії чекали довідку
-
Не мали б. АЛе навіть якщо попросять - так і напишете, виїхав з України коли був неповнолітнім.
-
Так, 9 місяців. Я теж сьогодні бачила. Швидко, пощастило. Я знаю пару, які отримали за 5 місяців. Але знаю і тих, хто чекає вже більше року
-
Французьку потрібно буде здати на CLB 7 Це дуже умовно десь між B2 та С1
-
Вони не беруть слухавку, на жаль. На листи не відповідають, або відповідають стандартним листом без інформації. Відправляла з конвертами Xpresspost і трек номер зворотнього досі не відстежується. Тиса часом знайомі відправили три тижні тому і трохи менше тижня тому отримали конверт назад. Виглядає так, наче його десь загубили в тому консульстві
-
Поздравляю! А какой нок у вас, если не секрет?
-
Від 5 місяців до 22 місяців
-
За пів години до прийому видають готові довідки, запитайте. А спробуйте їм зателефонувати, може довідка вже в дорозі.
-
Насправді, мої заявки та витяги вже півтора місяці як отримані консульством, але вони ніяк їх не відправлять. Сподіваюся забрати їх там. Але всеодно візьму повторно з собою документи
-
Щойно бачила інфо в іншому чаті: номінацію від провінції отримали за один день весною; 3-го квітня подались на федеральний рівень і сьогодні отримали конверти з картами. Тож, як я зрозуміла, все зайняло десь 8 місяців
-
Якщо в цей день хочете отримати, то з собою необхідно мати: квитанція на 80 дол і витяг з Дії, а також заявка. Все написано у них на сайті
-
Дуже дякую вам Юліє за інформацію і за ваш час. З Новим роком. Мирного нам всім неба.
-
кожен громадянин має право мати 2 закордонних паспорта. Це є і на сайтах консульств.
-
Дуже дякую за відповідь!
-
В Торонто треба приїхати за годину-півтори до прийому. Черга велика, але всіх встигли прийняти. Розклад у них на сайті. Успіху!
-
Скажіть будь ласка скільки приблизно в кого пройшло часу від останнього затвердженого кроку до порталу 1? Я 20 грудня здала біо і тиша. Пройшло 10+ днів. Хочу з кимось порівнятись і зрозуміти скільки ще потрібно чекати і нервуватись.
12 Jan 2024, 17:45
7248/429575
8 minutes ago