PR CUAET
-
Дуже легко, в мене є моє реальне фото на цьому акаунті
-
Гугл відгуки, то там їх 5* закидають, тільки декілька негативних оцінок... Міністерство закордонних справ - теж, чим більше скарг, тим краще. Записатися неможливо нікому, ні чоловікам, ні дітям, ні жінкам. Знайома з інвалідністю відправляла документи 3 місяці тому, потім дублювала декілька разів, але ні відповіді, ні привіту 😡😡😡.
-
Сподіваюся, що уряд Альберти розуміє, що люди, яким нема чого більше втрачати, вони здатні зробити дуже багато проблем. Ця країна, заявляє що визнає базові права людини
-
Гарного вечора.
-
в лісах Канади своє право на життя теж доведеться відстоювати зі зброєю у руках 😄 дикі звірі теж їсти хочуть
-
Грабувати не означає вбивати
-
Не бачу сенсу вам навіть відповідати, якщо ви для себе лише таку долю передбачаєте. Це вибір. Вбивство теж вибір. Може і до того дійте? Заради ж їжі
-
Блакитноока То ж тотожне марсіанин😆😆😆
-
Дорогувато вийде їх тримати роками
-
Я хочу вас позайомити з жінкою яка абсолютно 100% ваша копія, її звати вібразебра, ви знайдете багато спільного
-
А так як зараз. Просто заявки притримуватимуть, не надаватимуть пріоритета. Або підвищать прохідний бал саме для українців. І ніхто цього не знатиме. Так би мовити відберуть кращих. А решту (а погодьтесь приїхала купа народу які б ніколи в житті при інших обставинах візу не отримали б) попросять додому.
-
Українців у цьому коледжі рахують за канадців
-
Ну ви ще й блондинка, для них взагалі 超美女 😁
-
І де вони, ще в Канаді, чи Канада робить екстрадицію? Куди?
-
І не кажіть)
-
Знаю. Харило пздц. Тому я звідти втікла при першій адекватній можливості Я була єдина блонд на своєму підприємстві, єдиний лаовай В нас 1 сайт було 8000 китайозь. 🥹