PR CUAET
-
Дякую за розуміння, сподіваюся ви оплачуєте податки, за які триватимуть цих людей в тюрмі
-
Вже вчиняли, вже у тюрмі. Можете починати, що швидше нормальним звільнити місце.
-
Слава Богу😂 бо 出入境 взявся за білих серйозно)
-
Ми вже довго чекаємо, DHL показує що паспорт вже в Едмонтоні 2 неділі , але статус незмінний і тиша. Що робити?
-
Ні, не погрожую, просто думаю, що це може бути причиною для людей зі схожими проблемами, вчиняти таким чином, як я написав
-
І як?)
-
Жила 7 років, але не інглішувала правда😅
-
Hy ви смішний. Та зробити вас чи будь-кого іншого інеліджиблом можна легко і без будь-яких приміток.
-
Ну завжди можна стати майстром виживання в лісах юкону, але не варто)
-
кількість безхатків в даунтауні натякає на те що Альберті на те плювати
-
Тобто ви зараз погрожуєте що будете грабувати людей якщо вам не видадуть пр?
-
Сам в Китаї 5 років відтічерив😁 не так там зараз гладко) до корони було добре
-
Як швидко видають паспорти в Канаді, якщо вони вже виготовлені в Україні?
-
Ні, дякую, все що я маю, я маю в Альберті
-
Оцей, що я вище вказала,приймає CELPIP
-
В вас є Ізраїльский паспорт? Тільки сьогодні пане Остап до речі згадувал цікавий кейс.
-
Не знаю, знаю лише як вчасно тікати від війни, ті хто не знали - загинули, так склалася історія
-
Але не забувайте, що є вимоги щодо англійської. І кожен коледж приймає різні сертифікати
-
Мільйон разів писали, три консульства на Канаду і в кожному консульстві по одній людині. Свідомо не розширювали штат з напливом українців і не приймають волонтерів, які пропонують їм безкоштовну допомогу 🤦🏻♀️. Скоріш за все це сплановано, щоб менше людей отримало піар і повернулися на війну.
-
Просто констатуєте 😆
12 Jan 2024, 17:45
72526/441542
2 minutes ago