PR CUAET
-
Політика Кити як сліпі проти будуть йти за батьком сі Навіть якщо іншої думки
-
Дякую, не було десь інфи, на скільки дають його, на рік?
-
Та ні, там багато хто проти рф) куди не йшов то всі як один казали шо 俄罗斯人是傻逼😁 До речі, сталась на початку війни смішна ситуація: китайці в ухані влаштували якийсь замєс массовий, виявилось там половина була за Україну, інша за рф)
-
Є програма для ізраїльтян І еТА А вам би лише живодерство і грабувати альбаряточок🥹
-
Читала вище в цьому чаті, що можна.
-
Всім вітання! Питання щодо бонусних балів, а саме мова (9), підтверджено master’s degree - як зазначено в цьому пості має дати 100 балів (?). Проте коли прораховуєш на калькуляторі то в skill transferability factors зазначено максимум 50 балів (як за комбінацію освіта+мова, так і за досвід роботи+мова). І ще питання про додаткові бали ща 2 мови - 50 балів (?), в якому розділі вони мають відображатися? Дякую всім хто зможе допомогти розібратися
-
Ну і мразь, дітей вбив
-
І політика оркояйцелизтва Тоді в вас немає вибору😆😆😆 Я з китайцями не можу зжитися, особливо коли лише вони навколо вас.
-
Я доречі згадав, я думаю він мене з кимось переплутав, той чувак, або просто антисеміт
-
А з подовженими паспортами можна PR отримати?
-
Ех, там гайки крутять з кожним роком) пережив там і корону, і погоні мєнтів і їхнє КПЗ) до іноземців там вже не так лояльно ставляться як колись) Як турист то 100%, добре шо жінка хоть китаянка😁
-
Будь ласка, поділіться повідомленням пана Остапа. Так, в мене є даркон (ізр паспорт)
-
Розподіл балів дуже залежить від вашого кейсу. Є оф шкала блейкдоун балів в CRS і як вони зараховуються Проте, мова іноді може зіграти жарт - якщо в вас відносно великий скор :510+ бали за додаткові пойняти не будуть такі високі як при умові в вас би було 450 CRS. Точно не підкажу як прораховуються тут система, кажу зі свого досвіду В мене бали досить ОК, тому бал з 9 на 10 багато не зіграв (додалось +3 поінта)