PR CUAET
-
Я їх читала бо отримувала ЛМІА. Це, доречі, дуже бюрократичний дозвіл. І маючи гарну лігал тім, або консультанта його можна отримати навіть якщо в вас тривіальна позиція, на яку можуть влаштувати 500 канадців/пр Було б бажання у роботодавця. В вашого немає, може варто запитати їх, чи себе чому? Я ніц не уявляю, я писала - шукайте інші ноки, шукайте вихід, а не сидіть днями в чатах і пишіть що всі вам щось винні. Вихід є - якщо його шукати хочаб.
-
Дякую. Судя з усього будемо подовжувати. Бо тягнути дітей з Альберти до Торонто якесь знущання
-
Смотрите на официальном сайте колледжа и лучше все волнующие вас вопросы адресуйте им на почту. Я - не первоисточник и могу искажать факты
-
Погоджуюся!) в мене аналогічно)
-
Та ні, кити з освітою і баблом валять на захід як тільки є можливість) у самого так друзі - він програміст член партії, вона в дизайні, готувались кілька років до переїзду в Австралію, і таки переїхали І багато таких історій
-
Как мне сказали, большинство курсов без привяки ко времени. Но надо уточнять. Можно part-time Ещё надо не забывать о практике. Её надо пройти в нескольких разных лицензированных childcare
-
Я працюю в великій компанії з філіалами в декількох провінціях. ЛМІА вони нікому не надають і неважливо наскільки ти старанний працівник. (Читайте умови надання лміа). Teer 4 для EE не підходить. Не все так просто в багатьох людей як ви це собі уявляєте.
-
Нууу під питанням. Багато жінок боїться з того що я чула
-
Ви моя тезка, але я думаю інакше. Час нас розсудить.
-
Але ж , зробили полегшення саме для українців, понизили рівень анг, рік сказали попрацювати офіційно фул тайм, саме для тих українців, які приїхали за програмою CUAET, то це як називається? І ніхто не сказав , хто перший встигне, той щасливчик, бо в нас друзі ліміт. Спочатку роздали візи на ліво на право, а зараз ліміт. Я не думаю , що перечекати війну( хоча війна ще не закінчилася, ще гірше стає) , треба було платити такі гроші і летіти тисячі км, тим паче в кого тут родичів не має. Вибачте, але люди , ну скажемо більшість людей їхали , щоб залишитися. В наші люди , люблять « гніздитися», тому відразу думали за будинки, машини, влаштовувалися відразу, діти - школи, а зараз , що знову хапати дитину і куди…. Короче… багато є що сказати , мало слухати. Звісно, нам ніхто нічого не винен, і не чекаю на тарілці, ніколи , працюю , як дурна але, це мені здається - не коректно.
-
Адекватні, молодці
-
Привіт, чому саме не будуть давати відкритий WP, якщо будете просити новий для доньки? І чому не можливо потім отримати перміт для інституту? Дякую В нас майже така ж ситуація, але донька має рік в запасі, бо буде ще продовжувати навчання в 13 класі. Поки що має тільки WP, який закінчується в серпні цього року. Тому думаємо який саме зараз робити перміт, я вже заплуталась 😵💫
-
По-перше я ніколи не писала що мені хтось винен. По-друге в великих корпораціях чорним по білому на папері написано що не виступають спонсором. А тут в телеграмі одна жіночка мені доводить що проблема в мені, або вони не хочуть. Цікаво. Нехай ваша правова вас тішить. Але ви неправі. Доречі, змінила свою попередню роботу саме через АОС. Яку і призупинили. Рурал також на паузі. Саскачеван на паузі. Ворк перміт закіняується (не резиновий). Проте дійсно, проблема в людях які днями сидять в чатах* ( все ви знаєте). П.с. про ЛМІА вкурсі, сама мала його. Іноді замало сидячи на дивані осуджувати інших за те, які вони бездієві...
-
Знаєте я теж хочу мілліон долларів. Ну люблю я гроші, ну а чого ні. Некорректно якось мені ніхто не дає, рашка в мене дім забрала, Україна теж морознулась, та і Канада особливо теж не чухається. Ну буває. Тобто треба було щоб не давали віз? Впустили тільки найкращих 20 тис і все? Риторичне питання, бо реально стомлюєшься від цього… мені ще франсе вчити.