PR CUAET
-
Насправді, мої заявки та витяги вже півтора місяці як отримані консульством, але вони ніяк їх не відправлять. Сподіваюся забрати їх там. Але всеодно візьму повторно з собою документи
-
Щойно бачила інфо в іншому чаті: номінацію від провінції отримали за один день весною; 3-го квітня подались на федеральний рівень і сьогодні отримали конверти з картами. Тож, як я зрозуміла, все зайняло десь 8 місяців
-
Якщо в цей день хочете отримати, то з собою необхідно мати: квитанція на 80 дол і витяг з Дії, а також заявка. Все написано у них на сайті
-
Дуже дякую вам Юліє за інформацію і за ваш час. З Новим роком. Мирного нам всім неба.
-
кожен громадянин має право мати 2 закордонних паспорта. Це є і на сайтах консульств.
-
Дуже дякую за відповідь!
-
В Торонто треба приїхати за годину-півтори до прийому. Черга велика, але всіх встигли прийняти. Розклад у них на сайті. Успіху!
-
Скажіть будь ласка скільки приблизно в кого пройшло часу від останнього затвердженого кроку до порталу 1? Я 20 грудня здала біо і тиша. Пройшло 10+ днів. Хочу з кимось порівнятись і зрозуміти скільки ще потрібно чекати і нервуватись.
-
Якщо перейти за ссилкою на калькулятор: eservices.cic.gc.ca/rescalc/resCalcStartNew.do?&lang=en Там якраз детально розписано який час рахується і як. І також в калькуляторі ви вказуєте дату коли стали ПРом, і система це враховує.
-
Багато хто і не здає. Це тільки додаткові бали, якщо не потрібні , то і не здають
-
Ну і якщо вже потрібна надійсна інформація, то треба дивитися саме в закон про громадянство, там це детальніше розписано. На сайті вони дають інформацію зтиснуто і без легального жаргону та структури, для простоти. Але інколи через це губляться деякі нюанси. Інформація на сайті немає легальної сили
-
В чем именно вопрос?
-
У мене
-
Ну і далі по лінку який навели вище там можна порахувати дні.
-
Від 4 місяців до 9 місяців. У моєму крузі такі розбіжності
-
Там по тексту вони чомусь "оминули" 3 роки як ПР. Але якщо далі почитати там написано що ви інколи можете зарахувати частину часу коли були тимчасовим резидентом.
-
Сабмітет прийшов одразу, лист з номером через місяць
-
Вибачте, а вам приходив лист про те, що заявка сабмітед? І через скільки прийшов AOR?
-
Дякую. Можливо ви володієте інформацією щодо того за який термін можна подаватись на новий паспорт? Чи можна мати 2 паспорти. Бо за рік закінчиться термін, а я буду десь за пів року подаватись на PR і переживаю що по серед обробки даних у паспорта закінчиться термін і вони запросять новий, а по чуткам його не так швидко робити і процес PR значно затримується. Писали що якщо мати другий паспорт то одразу по закінченню терміну старого ти можеш подати новий. Можливо ви знаєте чи то є так?
-
по health card. Яку і всім. Перелік є на офіційних сайтах.
12 Jan 2024, 17:45
7260/440478
3 minutes ago