PR CUAET
-
Допоможіть будь ласка🙏 В кінці заявки видає ось таке 😭 що робити? Є один пункт де треба вказати місце і вибрати зі списку але там просто не натискаєтьмя у мене і ввести не можливо вручну, можливо через це? У кооось було таке??
-
2 человека и ребенок, только по квитанциям (без переводов), 2450.
-
Віза та ворк перміт не мають відношення. Я знімала обмеження ще до того як візитор візу зробила
-
Здравствуйте. Сегодня услышала, что по e-coper сами карточки ждать 6-9 мес. Это правда? Кто то уже получил? Расскажите, пожалуйста, с момента открытия порталов. Спасибо
-
Говоримо тільки по темі... Або в флуд
-
50 балів за дві мови даються, якщо французька здана на clb 7
-
Shhh... quiet now. Muted Сергій for 15 minutes.
-
/mute @Bxhdjdjwm 15m
-
Доброго вечора 🙂 Отримала новий закордонний паспорт відповідно в ньому немає канадської візітор візи. Старий закінчується в травні 2025. Для того щоб зняти обмеження з ворк перміту потрібно спершу проставити візу на новий паспорт, а вже потім знімати обмеження? Можливо в когось була схожа ситуація. Дякую
-
Дякую,буду розглядати цей варіант
-
Shhh... quiet now. Muted Sunny for 15 minutes.
-
/mute Sunny 15m
-
Продуктивно 🫡👍
-
Если у вас с паспортом все Океи и вы просто ходите продлить опен ворк премит то шанс мизерный
-
У когось був досвід продовження ворк перміту? Хтось писав що можна податися (до 31.03) на продовження і пояснити офіцеру ситуацію що програми на паузі і ворк перміт закінчується. Та сподіватися що продовжать...
-
(Без учета того что у па порта нет ограниченного срока)
-
І вже після зняття обмежень подавались на візітор візу?
-
А що за пояснення і навіщо це , це всім треба чи в окремих випадках ? Дякую
-
Блейкдаун: single VS married www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.html
-
Удачі!
12 Jan 2024, 17:45
72658/431676
9 minutes ago