PR CUAET
-
Дякую,буду розглядати цей варіант
-
Shhh... quiet now. Muted Sunny for 15 minutes.
-
/mute Sunny 15m
-
Продуктивно 🫡👍
-
Если у вас с паспортом все Океи и вы просто ходите продлить опен ворк премит то шанс мизерный
-
У когось був досвід продовження ворк перміту? Хтось писав що можна податися (до 31.03) на продовження і пояснити офіцеру ситуацію що програми на паузі і ворк перміт закінчується. Та сподіватися що продовжать...
-
(Без учета того что у па порта нет ограниченного срока)
-
І вже після зняття обмежень подавались на візітор візу?
-
А що за пояснення і навіщо це , це всім треба чи в окремих випадках ? Дякую
-
Блейкдаун: single VS married www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.html
-
Удачі!
-
Щоб повернутися назад в Канаду потрібна. Тут не так як в Європі. З дійсним ворк пермітом та без візитор візи назад не впустять.
-
Спитаю у свого директора побачу що він мені скаже?
-
Так, візитор візи в мене взагалі не було на той момент
-
Треба отримати нову візу в новий паспорт, та новий ворк перміт в якому буде вказаний новий паспорт. Це можна робити одночасно і паралельно. На IRCC через GCKEY , на ютубі є інструкція. До 2025 р можете користуватися старими документами.
-
А навіщо вам взагалі віза якщо ви вже в Канаді? Віза ж тільки для вильоту потрібна. Тут ви знаходитись на основі ворк перміту. Ми наприклад не будемо візу нову робити. Думаю просто по закінченню перміта вилетимо з Канади і все, хіба потрібна для цього віза?
-
Хто має недостатньо часу дії ворк перміту для зміни професії та набуття 1р досвіду задля подання на іншу програму/ чекати поки відновлять AOS ця інформація може бути рішенням. Сподіваюсь отримати пораду від більш знаючих людей чи дійсно так можна зробити.
-
Так назад і не збираємось..
-
Це коли щось не так з документом. Наприклад, у моєму випадку в довідці про несудимість з однієї з країн написано, що вони не можуть видати довідку про несудимість, а лише statement letter. От я буду додавати листа-пояснення, в якому поясню ситуацію.
-
Можна Але це лотерея Писала зверху : прикладайте лист пояснення окрім звичайної заявки. Офіцери люди також, може подовжать, може ні Є окрема гілка для цього. Йдіть туди
12 Jan 2024, 17:45
72667/431451
less than a minute ago