PR CUAET
-
Це коли щось не так з документом. Наприклад, у моєму випадку в довідці про несудимість з однієї з країн написано, що вони не можуть видати довідку про несудимість, а лише statement letter. От я буду додавати листа-пояснення, в якому поясню ситуацію.
-
Можна Але це лотерея Писала зверху : прикладайте лист пояснення окрім звичайної заявки. Офіцери люди також, може подовжать, може ні Є окрема гілка для цього. Йдіть туди
-
До речі і цього не треба виключати! Я бажу що багото де Британія іде перша а потім щось подібне робить Канада і Австралія! Це було би добре! З беклогом ІRCC довго чекати і ПР і бріджінг ворк перміту.
-
В моїх знайомих подовжували, на 2-3 роки, при наявності 3х років У всіх була помилка системи? Можливо, не буде аргументи наводити без знань. Але це 5+ людей вже наразі.
-
Чи можливо отримати LMIA по NOC коду 94204 TEER - 4?
-
Обирали саме зі списку? Без надрукування
-
На скільки я знаю дають на довше із-за помилки в системі або помилки незнання офіцера, а якщо прикласти лист тоді точно вони будуть занурюватись в ситуацію і навряд дадуть чи не так? Вони можуть просто так продовжити томущо ми попросили і пояснили ?
-
Пробувала.. я його тому там і написала бо список не працює думала можна так уточнити
-
😅😅😅 нам ще Мексики не вистачало))) Ні, вже наподорожувались на все життя вперед якось знаєте..
-
Можливо приберіть з поля Адреса :Toronto, ON. Та спробуйте заповнити вже правильно
-
Підкажіть а які установчі документи необхідні від роботодавця подавати ?
-
Підкажіть а які установчі документи необхідні від роботодавця подавати ?
-
Ну то вже ваша справа. На момент дії робочої візи можливо захочете в Мексику у відпустку злітати або ще кудись.... оформивши до 31.03 буде безкоштовно.
-
Так що ні у кого не було такої помилки?? Пише обовʼязково ввести місто але при натисканні на список нічого не випадає, скільки разів не пробувала 😭
-
Актуально
-
Тобто ви знаєте 5+ кейсів коли люди додали листа з проханням і їм продовжили?
-
Я думав це ви мені про те що я наведу аргументи без знання
-
Skilled work experience means that you’ve worked in 1 or more of these NOC training, education, experience and responsibilities (TEER) categories • TEER 0 • TEER 1 • TEER 2 • TEER 3
-
Я подавала сину на стаді, потім на ворк перміт, і вони дійсні до тієї ж дати, що і початковий візитор рекорд.
-
Схоже на баг адоб рідеоа або форми Спробуйте нову форму
12 Jan 2024, 17:45
72685/427446
less than a minute ago