PR CUAET
-
Якщо зробити помилку при заповнені, і потім подати додаткову форму з уточненням цієї невеликої помилки, ця аплікація тоді автоматично йде від штучного інтелекту до офіцера? І в такому випадку точно не дадуть довший ворк перміт?
-
Дозвіли на перебування в Канаді безкоштовно до 31.03.2024, а візи платні.
-
а якщо не встигну продовжити ворк перміт? Після 31 березня це неможливо буде зробити?
-
Тільки сьогодні заплатила.
-
Так Але є кому не надали Тому кажу лотерея, на якій основі я нз
-
Тоді ваша порада вам же: читайте перед тим як наізжати що на вас наізжають 🙃
-
Добрий вечір. підкажіть - проживаю в провінції Онтаріо і планував переїжджати до Альберти, але теперь з зупинкою програми AOS розглядаю варіант залишитися в Онтаріо. то ж маю таке питання - в мене робота TEER 4 (знаю що для PR не підходить) і мій роботодавець згоден зробити LMIA що б я отримав закритий work permit. , але ось читаю ці гілку і деякі люди пишуть що LMIA тільки для TEER 0, 1, 2, 3. то ж таке питання - чи можливо теоретично зробити LMIA для мого TEER 4 що б я зміг залишитися в Онтаріо після строку дії OWP? я у майбутньому можу піти на підвищення і моя нова посада буде у менеджменті на TEER якій підходить для PR. займаюся темою LMIA перший день, то ж вибачте якщо питання очевидне
-
Так(