PR CUAET
-
в мене проблема з паспортом. Не можу зловити слот на виготовлення паспорту. А в мене паспорт тільки до 2025 року, до червня і віза з ворк пермітом до цієї дати.І я не знаю, що робити
-
Ок. Най буде по-вашому
-
Підходить TEER 4,5 для PR в Онтаріо по провінційній програмі
-
Ви знаєте, в мене така ж сама проблема. Мої діти взагалі не мають паспорта і вписані в мій і візи дитячі в моєму паспорті. Мало того, в мене закордонний паспорт старого зразка, не біометричний. Тому я дуже нервуюся, так як рік пролетить швидко і треба вже зараз щось робити. Я вже 8 місяців не можу зловити вільний слот в консульство. Я на тому сайті вже живу.
-
Зрозуміла, шкода(
-
Мені б ваші нервування)) Я тут нервуюсь що у мене дитину без паспорта нікуди на літак не пустять окрім Турції та Молдови і те під питанням,.. і думаю як повернутися тепер взагалі в Україну де у мене нема нікого і нічого🙈 А ви просто паспорт подовжите або зробите новий і все буде добре у вас🤗
-
Чудово, тоді так і робіть, якщо для вас то єдиний вихід🤷♀️
-
За достовірність не ручаюся. Зі сторінки імігр консультанта
-
Щиро дякую! Я тут так вже нервуюся, що немає сил. Тепер хоча б стало все на свої місця.
-
А у нас взагалі вже все було, ми вже мали подаватися по опортініті, не встигли 😔
-
Для лміа діють однакові правила по всій Канаді? Бо також цікаво за тір 4,5. Чи підійде
-
Ви кого в чому намагаєтесь переконати? Хтось бачить напів пустий стакан, хтось напів повний. Визначайтесь ким ви є серед двох і робіть як схочете. Ніхто нікому не суддя окрім вас самого
-
Какие будут проблемы, если имея в кармане действующий CUAET work permit подать заявление на ещё один CUAET work permit до 31 марта 2024 года? Вариантов развития событий совсем немного: 1️⃣ Выдадут новый work permit, действующий до той же даты, что и work permit в кармане. Это не проблема. 2️⃣ Выдадут новый work permit со сроком, превышающим срок действия имеющегося work permit'а. Это не проблема, а бонус. 3️⃣ Выдадут новый work permit с более коротким сроком. Это не проблема. 4️⃣ Что-то пойдёт не так и в выдаче work permit'а откажут, пребывание в Канаде запретят. Это проблема, но почти на 100% воображаемая — для такого нужно ооочень сильно постараться и накосячить как следует. Так какие будут проблемы? Да никаких 🤷♂️ Зато польза вполне может быть, если повезёт. #wp
-
Це програма OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream
-
А саскачеван підпорядковується Едмонтону? Якщо так то напишіть в Приват