PR CUAET
-
На який срок був виданий ворк перміт теперішній?
-
куда поедут? в страну где война? у украинцев сейчас статус недепортируемых остаешься нелегалом, сдаешься властям, они тебя не могут никуда отправить можно даже на WP с этим статусом податься, но тут надо уточнять
-
Отправлю в личку видео
-
Не могу понять откуда информация ( про недепортацию). Это не Канада, но ЕС криминал депортирует в Украину, оставляет на КПП на украинской стороне.
-
З котом прилетів, страховка Fetch, десь 50$ в місяць
-
Соррі Остапе. Що мається на увазі: «Це буде портал 1»?
-
Друзі, вітаю. Будь ласка, подаліться контактами перевіреної юридичної компанії в Україні, яка робе довідку підтвердження громадянства для дитини.
-
Альберта
-
Дякую, в якій ви провінції?
-
Мені також будь ласка відправте
-
Така ж сама ситуація! Але гірше,тому що у дітей паспорт та віза до грудня 2024 ! А у мене до 2025! Дуже довго не можу спіймати слот
-
це організаторів схеми, а не тих, хто перейшов нелегально кордон, ну і давайте прямо, в Польщі така собі демократія, з пострадянським нахилом, як і в країн Балтії, якби можна було б розстрілювати за це, вони б розстрілювали...
-
Не забувайте що війна може закінчитись домовленістю «умовного миру» на яки зараз тиснуть країни ЄС. Тобто буде як АТО.
-
Разные есть варианты, но юридически войны в Украине нет, ее не объявили и поэтому с точки зрения международных норм беженство или какой-то другой статус добиться сложно
-
Думаю тоже самое и с депортацией в страну.
-
Біженство не дають через те що війна
-
Верно, но вот если привязать к нарушению свобод и прав то как-то зацепиться можно
-
Конечно, консультант который на 4к навертся, расскажет тебе все что угодно))
-
Ее не закрыли а приостановили, и ваш кейс очень слабый
-
You need to be an admin to do this.
12 Jan 2024, 17:45
72808/446696
2 minutes ago