PR CUAET
-
Така ж сама ситуація! Але гірше,тому що у дітей паспорт та віза до грудня 2024 ! А у мене до 2025! Дуже довго не можу спіймати слот
-
це організаторів схеми, а не тих, хто перейшов нелегально кордон, ну і давайте прямо, в Польщі така собі демократія, з пострадянським нахилом, як і в країн Балтії, якби можна було б розстрілювати за це, вони б розстрілювали...
-
Не забувайте що війна може закінчитись домовленістю «умовного миру» на яки зараз тиснуть країни ЄС. Тобто буде як АТО.
-
Разные есть варианты, но юридически войны в Украине нет, ее не объявили и поэтому с точки зрения международных норм беженство или какой-то другой статус добиться сложно
-
Думаю тоже самое и с депортацией в страну.
-
Біженство не дають через те що війна
-
Верно, но вот если привязать к нарушению свобод и прав то как-то зацепиться можно
-
Конечно, консультант который на 4к навертся, расскажет тебе все что угодно))
-
Ее не закрыли а приостановили, и ваш кейс очень слабый
-
You need to be an admin to do this.
-
/tmute
-
Как будто твой случай уникальный, и не у всех украинцев почти не один и тот же))
-
U4u Европа
-
Доброї ночі. Допоможіть будь ласка. Повернули аплікацію PNP Alberta. Причина - незаповнені дані по дітям у формі 5406. Я зробила нову заявку, ще не відправляла, але сьогодні побачила свою з новим статусом «повернено». Зараз не можу зрозуміти, можу я виправити, що було в попередньому варіанті (додати у форму 5406 інфо про дітей), та знову відправити. І питання, як бути з оплатою? Мені написали, що гроші будуть повернені, але фізично ще ні. Чи можу я знову оплатити і додати до аплікації новий рахунок про оплату? Заздалегідь дякую 🙏
-
Это первый случай
-
В Канаде одобрили беженство мужчине который заявил что его буду насильно отправлять на фронт
-
You need to be an admin to do this.
-
так, там. Але я не можу полетіти в Україну. Тому шукаю фірму, яка зможе без мене оформити ці документи
-
А це хіба не в паспортному столі? Ми робили саме там
-
Помню я тогда в очень хотел поехать в шотландию, но тогда у них закрылась программа
12 Jan 2024, 17:45
72818/446204
less than a minute ago