PR CUAET
-
Можете податись на LMIA по будь якому NOC в будь якій провінції Вибачте що запутав
-
Тобто в Альберті може бути не так? З продовженням вп по LMIA
-
Так, про Онтаріо це так, на всяк випадок.
-
Портал 1 це імейл. Детальніше тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/pr-confirmation-portal.html
-
Дякую, зрозуміла! Збираюся у відпустку на три тижні в Травні. Ось думаю чи повезе чи знадобиться в терміновому порядку вертатись назад 🙃
-
Дуже цікаво, а реальні випадки, хто так отримав були? Не разу не чула
-
Ви подаєте свою адресу проживання на момент подачі аплікації. Ви не вільно обираєте провінцію з якої подати, а мусите там проживати. Адреса канадського родича не впливає
-
Що ж.. тоді вам звісно по чату складно робити висновки, бо ви в перших рядах) А reason for decision оцей вже отримали?
-
Я подалась 28 жовтня
-
Це ризик звичайно) треба бути готовим і до повернення. Але якщо ви подались наприклад у грудні то судячі з динаміки по чату то ще не час буде для портал 1. Але це так, гадання)
-
Ні, сьогодні family day
-
Ні. Отримала AOR і запит на біометрію. І ще був дозапрос через місяць після подачі. Зараз тиша, як у всіх.
-
Скажіть, будь ласка, може хтось підтверджував свій диплом з Ірану?
-
Дякую, якщо знаєте де, киньте посилання для реєстрації, щиро дякую.
-
Добрий день усім. А підкажіть, хто знає, оплата за оформлення паспорту здійснюється в консульстві під час прийому? І потрібна готівка? Чи можна оплатити карткою? Дякую.
-
Кто то делал в Wes документы бакалавра с МАУП Украина?
-
Якщо ви зможете зареєстувати профіль ЕЕ без року досвіду, то велкам. Тобтр, це або вік до 42, або англійська 9999. Ну і треба мати на увазі, що якщо нема року досвіду, то треба мати підтвердження грошей по fsw
-
що саме дозапрошують?
-
Нам просто міграційний написала, що вона бере 5 тис$ за свою роботу. Тому я шукаю іншого міграційного
-
Остап Босак займається лміа.
12 Jan 2024, 17:45
72909/446531
less than a minute ago